taky pekný fotečky
  taky pekný fotečky 
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
No nějaký mám, ale nejsou tam všechny...už se stim peru od pondělí, tak snad dneska večer se mi to podaří.ultraknyst píše:video ma marty 3dSob píše:A ted se priznejte kdo ma video ze sprintů????????????????

vendo proc jsi tam dal i ty profilovy ? to melo byt prekvapeni....
  vendo proc jsi tam dal i ty profilovy ? to melo byt prekvapeni....  hm, tak si je ted muze aspon kazdej stahnout... hlavne to nezacnete hromadne posilat  na mail alá aktualizace profilu
 hm, tak si je ted muze aspon kazdej stahnout... hlavne to nezacnete hromadne posilat  na mail alá aktualizace profilu  s tim si pohrajem sami. ale tak , aspon ze se Vam libi...
 s tim si pohrajem sami. ale tak , aspon ze se Vam libi... 

)))
))) 
ne dementni, ale mohla nekomu uniknout informace ze fotecky budem davat do profilu sami...luckyna píše:Katy,myslim,že tak dementní nikdo z nás není
NEBOJ
 ne, dementni jsem vazne nemyslela, nebo  treba ze by nekdo chtel byt rychlejsi nez my taky a pridelaval si tak praci ...
  ne, dementni jsem vazne nemyslela, nebo  treba ze by nekdo chtel byt rychlejsi nez my taky a pridelaval si tak praci ...  

jste moje hodny zlatickaaaa
 jste moje hodny zlatickaaaa  

pac bych rekla ze byste to pobrali lip nez fotaky.
  pac bych rekla ze byste to pobrali lip nez fotaky. 
  tolik sprostych slov v jedne vete.. od tebe.. jsme te pekne naucili co ?
  tolik sprostych slov v jedne vete.. od tebe.. jsme te pekne naucili co ?    

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |