... k tým dverám, ak to máš len prehnuté, a lak nieje popraskaný, tak to bude stačiť dať iba niekomu šikovnému vyklepať.
  ... k tým dverám, ak to máš len prehnuté, a lak nieje popraskaný, tak to bude stačiť dať iba niekomu šikovnému vyklepať.MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - Marek
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - Marek
- no myslel som moje zimné disky, nie tie čo mám v avatare  ... k tým dverám, ak to máš len prehnuté, a lak nieje popraskaný, tak to bude stačiť dať iba niekomu šikovnému vyklepať.
  ... k tým dverám, ak to máš len prehnuté, a lak nieje popraskaný, tak to bude stačiť dať iba niekomu šikovnému vyklepať.

... k tým dverám, ak to máš len prehnuté, a lak nieje popraskaný, tak to bude stačiť dať iba niekomu šikovnému vyklepať.ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk

now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Reklama
- 
				Marecino69
- Fiaťák
hej hej uz som si to vsimol su skoro rovnake  no ono je to trosku vaznejsie.,...ked tak zajtra sem hodim foto
 no ono je to trosku vaznejsie.,...ked tak zajtra sem hodim foto

no ono je to trosku vaznejsie.,...ked tak zajtra sem hodim foto
 no ono je to trosku vaznejsie.,...ked tak zajtra sem hodim foto- 
				Marecino69
- Fiaťák
Chalani potrebujem radu od vásskúsených. Užž dlho rozmýšlam nad tým či dať alebo nedať narazníky do farby auta alebo či to nechám takto ako to je ? Dakujem za rady 

- 
				dubi
- Zkušenej Fiaťák
Dal bych je do barvy, ale asi bych nechal černý lišty. Bude ti to pěkně kontrastovat s bočníma lištama a AE. A rovnou bych fouknul do barvy i zrcátka 

G1-->Punto(Prodáno)-->Corsa

- 
				Marecino69
- Fiaťák
Uvažujem nad tým veru. Vyšlo by má to okolo 200ecek  kamoš mi to spravil cez photoshop a ukazalo to fakt kruto a neboli tam tie lzsty aj bez nich je to paráda
  kamoš mi to spravil cez photoshop a ukazalo to fakt kruto a neboli tam tie lzsty aj bez nich je to paráda 

kamoš mi to spravil cez photoshop a ukazalo to fakt kruto a neboli tam tie lzsty aj bez nich je to paráda
- 
				Marecino69
- Fiaťák
Trosku som sa hral 

- Přílohy
- 

- 946267_4458566401387_511345343_n.jpg (76.09 KiB) Zobrazeno 2191 x

- 

- 1005944_4458563881324_1989975383_n.jpg (82.18 KiB) Zobrazeno 2191 x