omlouvam se za dalsi dotaz, ale to jen nasvedcuje ze jsem cerstvejsim majitelem Multinky. V servisnim menu je pocitadlo km na vymenu oleje. Jak se tohle pocitadlo resetuje? rucne strucne? anebo jen v autorizovanem servisu aby si zajistili pravidelne navstvevy?.. DEkuji.
Jeste jeden postreh mi neda. jak se ted vsechny reklamy toci kolem roomsteru, recenze v tv a vsude mozne a s tim spojene srovnavani. Jestli je to neznalost spektra aut anebo zamer, nikdo si neodvazil porovnat roomster s multinkou z jedneho bezneho duvodu. Roomster by ji nesahal ani po kola....
Skoda ze se o nem mlci, neb kazdy kdo se mnou jel, tak tak chvalil az az. A predevsim ti co sedeli vepredu na prostrednim sedadle to popsali za neocekavany zazitek. No to kdyz vemem v uvahu, ze to je automodelove uz z roku 1998, tak pak neni co dodat..
ted jsem měnil náplně a v palubním pc jsem také nedokázal vynulovat servisní km.
Prosím o radu.-)
kAm píše:Skoda ze se o nem mlci, neb kazdy kdo se mnou jel, tak tak chvalil az az. A predevsim ti co sedeli vepredu na prostrednim sedadle to popsali za neocekavany zazitek. No to kdyz vemem v uvahu, ze to je automodelove uz z roku 1998, tak pak neni co dodat..
Multipla 1.9 JTD 110k... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR
dusbaj2 píše:omlouvam se za dalsi dotaz, ale to jen nasvedcuje ze jsem cerstvejsim majitelem Multinky. V servisnim menu je pocitadlo km na vymenu oleje. Jak se tohle pocitadlo resetuje? rucne strucne? anebo jen v autorizovanem servisu aby si zajistili pravidelne navstvevy?.. DEkuji.
Jeste jeden postreh mi neda. jak se ted vsechny reklamy toci kolem roomsteru, recenze v tv a vsude mozne a s tim spojene srovnavani. Jestli je to neznalost spektra aut anebo zamer, nikdo si neodvazil porovnat roomster s multinkou z jedneho bezneho duvodu. Roomster by ji nesahal ani po kola....
Souhlas Multipla the best
Fiat MULTIPLA 1,9JTD, vyrobena 1999 výbava, couvací čidla, ABS, 4x el.okna, klima,603 95 67 95 Pokud to neberu, pošlete SMS www.antsat.net Prodej satelitních kompletů E-SHOP. Po celý rok sleva pro majitele Fiatů 3-5% Multipla Dohodou !!!
Jsou u Multiply JTD nějaké záludnosti při výměně oleje? Naposled jsem ho měnil ve Felicii benzínové. Nemáte někdo vhodný typ na olejový filtr? Originál v servisu jsou drahý. Zatím jsem vyzkoušel MANN WK 714/4. Závady se neobjevily.
anonyme píše:Jsou u Multiply JTD nějaké záludnosti při výměně oleje? Naposled jsem ho měnil ve Felicii benzínové. Nemáte někdo vhodný typ na olejový filtr? Originál v servisu jsou drahý. Zatím jsem vyzkoušel MANN WK 714/4. Závady se neobjevily.
já používám veškeré filtry od zn. Mann a zatím spokojenost
Som tu nový a vidím že s tým nulovaním ste si neporadili.
Tak teda tu je postup :
service 12545 km -enter
after 12545 km - podržať cca na 10 sec. tlačítka " - a +" a potom naskočí
after 20000 km.
Dúfam že som to napísal zrozumitelne. ahojte