jelikož jak se tváři nevinně je to malej lucifer na jedne fotce je diesel a v garaži je ješte jedno Uno a to je 1.3 Turbina
 jelikož jak se tváři nevinně je to malej lucifer na jedne fotce je diesel a v garaži je ješte jedno Uno a to je 1.3 Turbina  ty dvě ostatni auta nepatri me ale obcas se rad svezu
 ty dvě ostatni auta nepatri me ale obcas se rad svezu

Moderátor: peta.smolik
 jelikož jak se tváři nevinně je to malej lucifer na jedne fotce je diesel a v garaži je ješte jedno Uno a to je 1.3 Turbina
 jelikož jak se tváři nevinně je to malej lucifer na jedne fotce je diesel a v garaži je ješte jedno Uno a to je 1.3 Turbina  ty dvě ostatni auta nepatri me ale obcas se rad svezu
 ty dvě ostatni auta nepatri me ale obcas se rad svezu

a uno neni neni už pojazdne ???
  a uno neni neni už pojazdne ??? ale dozadu si dej ještě víc těch repráků
  ale dozadu si dej ještě víc těch repráků  
 a mladý měl litrovku 3dv od 18ti a taky si nemohl vynachválit
 a mladý měl litrovku 3dv od 18ti a taky si nemohl vynachválit  jelo to pěkně a hlavně ta spotřeba
 jelo to pěkně a hlavně ta spotřeba 
 , už mě mrzí že jsem ho prodal. Třeba ještě slouží dál.
, už mě mrzí že jsem ho prodal. Třeba ještě slouží dál.kastle byla pokřivená,muselo jít na rozebrání,zbylo mi z něj už jen pár šroubků a pár prkotin..Xyron píše:Liborko je to krasavec a kola mame rovnakeee

a uno neni neni už pojazdne ???
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |