Prosím, poradíte mi někdo?
Moderátor: peta.smolik
Zdravím vás všechny. Já potřebuji radu. Mám nyní Mazdu 323 BG, ale vzhledem k tomu,že postupem času bych rád i rodinu, tak bych rád auto trochu větší. Rád bych objektivní posouzení Lancie Dedra... Rád bych věděl, Jakou má reálnou spotřebu motor 1,6 i 1,8 i 1,9TD. jak jsou na tom tyhle auta se spolehlivostí? Jak jsou velký? K čemu se dá přirovnat kombi? Děkuju. Pokud to někdo bude číst a bude mi chtít pomoct a já budu na ICQ, budu rád komunikovat.... Dík. Lassie

- Reklama
- 
				Martin Lacko
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Otázka zněla na Dedru, tj. auto do řekněme 50 tisíc Kč.
Dedra SW je pro rodinu dostatečně velký kombík, ale například Tempra SW má větší nákladový prostor a lépe řešené nakládání sklopnou částí nárazníku (stejně F Marea, Palio).
Oprava klimatizace je krutě drahá, zvolit model bez klimatizace.
Na motor 1,8 jsou velice rozdílné názory, někdo ho chválí, jiný zatracuje. Tak nebo tak je to malosériový motor s problematickým sháněním dílů.
Motory 1,6 a 1,9 TD jsou osvědčené koncernové motory a nedá se k tomu říct nic dalšího než že 1,6 16 V od zhruba roku 1996 je lepší než předchozí 1,6 8V.
Dedra se může nepříjemně prodražit leda snad karosářskými díly a skly.

Dedra SW je pro rodinu dostatečně velký kombík, ale například Tempra SW má větší nákladový prostor a lépe řešené nakládání sklopnou částí nárazníku (stejně F Marea, Palio).
Oprava klimatizace je krutě drahá, zvolit model bez klimatizace.
Na motor 1,8 jsou velice rozdílné názory, někdo ho chválí, jiný zatracuje. Tak nebo tak je to malosériový motor s problematickým sháněním dílů.
Motory 1,6 a 1,9 TD jsou osvědčené koncernové motory a nedá se k tomu říct nic dalšího než že 1,6 16 V od zhruba roku 1996 je lepší než předchozí 1,6 8V.
Dedra se může nepříjemně prodražit leda snad karosářskými díly a skly.
Punto 55S Mk I

ahoj ,měl jsem lancii themu sw 2litr 16v  s lpg  velké auto tam dostaneš půl baráku ,ted mám kappu 2 litra benzín  taky velké auto  ale thema byla větší   nejlíp uděláš když si do těch aut sedneš is celou rodinou a pak se rozhodni

tak sa nebudes stihat divit ...
  tak sa nebudes stihat divit ... ale pokud chces neco lacinejsi tak misto dedry bych volil kappu cenove uz sou dost pod 100papiru
  ale pokud chces neco lacinejsi tak misto dedry bych volil kappu cenove uz sou dost pod 100papiru