Například ve dveřích (průměr 165mm)je extrémně malá montážní hloubka
 a dost shopů ani hloubku neuvádí
 a dost shopů ani hloubku neuvádí  . poradíte někdo?? díky
 . poradíte někdo?? díkyModerátor: peta.smolik
 a dost shopů ani hloubku neuvádí
 a dost shopů ani hloubku neuvádí  . poradíte někdo?? díky
 . poradíte někdo?? díky Myslím že jsem zvolil dobře a cena za komplet (3 sady po 2-reproduktorech včetně plnohodnotných výhybek(( dolonce i s možností útlumu výškového reproduktoru)) byla 4.000,-.Reproduktory mi byly přivezeny ještě ten den co jsem je objednal přímo provozovatelem e-shopu. Změna k lepšímu o několik tříd. Rádio sony cdx-gt200. ...
 Myslím že jsem zvolil dobře a cena za komplet (3 sady po 2-reproduktorech včetně plnohodnotných výhybek(( dolonce i s možností útlumu výškového reproduktoru)) byla 4.000,-.Reproduktory mi byly přivezeny ještě ten den co jsem je objednal přímo provozovatelem e-shopu. Změna k lepšímu o několik tříd. Rádio sony cdx-gt200. ... [U
 [U 

Za komplet 600,-
  Za komplet 600,-  //po kusech 150kč/ks. min. odběr 2 ks (stejný rozměr). e-mail : radar.ros@atlas.cz
  //po kusech 150kč/ks. min. odběr 2 ks (stejný rozměr). e-mail : radar.ros@atlas.cz 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |