Právě je 26 čer 2019, 05:46





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2007, 14:19 
Offline
Všeználek
Uživatelský avatar

Registrován: 02 dub 2007, 16:08
Příspěvky: 1021
Bydliště: Praha / Karvina
Mam dotazek ohledne repraku. Vzadu mi levy dost hodne chrci :(, cim ho nahradit?
Dik.

_________________
Mazda2 1.3 TE '08 :D
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 říj 2007, 22:41 
Offline
Zkušenej Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2007, 00:29
Příspěvky: 477
Bydliště: Nové Mesto n/V
Dnes som isiel menit original blaupunkta za neoriginal JVC. Mal som kupeny ten ramik original z Fiatu. Ale ten montazny kovovy ramik dodavany s autoradiom sa do toho otvoru v palubnej doske (nie do otvoru zakupeneho ramiku z fiatu) nezmesti :shock: Aspon tak narychlo ked som ho mal nasunuty na autoradiu som ho tam nedostal. Treba to zbrusit? :?: :!: To sa mi moc nechce. Bol uz vecer, nejak som to neriesil dalej, po svetle sa na to pozriem, ale ak s tym mate skusenosti, tak rad uvitam akekolvek rady.
Diky

_________________
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2007, 06:56 
Offline
Všeználek
Uživatelský avatar

Registrován: 05 dub 2007, 09:31
Příspěvky: 1765
Bydliště: Zvolen, SK
Zmestit sa musi, je dost natesno, treba skusat.

_________________
Punto MK2 1.2 8V ELX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2007, 16:27 
Offline
Všeználek
Uživatelský avatar

Registrován: 02 dub 2007, 16:08
Příspěvky: 1021
Bydliště: Praha / Karvina
Mi sa zmestnilo vsetkoooo :lol:

_________________
Mazda2 1.3 TE '08 :D
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2008, 09:56 
Offline
Začátečník

Registrován: 13 led 2008, 19:55
Příspěvky: 14
Bydliště: Litoměřice
Rámeček mam levněji: http://www.vpcentrum.prodejce.cz/index. ... fo=710&ak=

a spouty ostatních doplňku na auta Fiat.

www.vpcentrum.prodejce.cz

:wink:

_________________
Prodej rámečků na FIAT , ISO konektory, vytahováky na autorádia, anténní adaptéry a ostatní příslušenství.
Nově LED Pásky, diodové a automobilové žárovky.
http://www.vpcentrum.prodejce.cz
http://www.svetzarovek.prodejce.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 19 pro 2015, 21:29 
Offline
Začátečník

Registrován: 09 říj 2010, 16:36
Příspěvky: 6
Bydliště: Bratislava
Chalani mam problem mam punto 2004 3dv. hgt a mam original radio blaupunkt aj na mp3 kupil som ramik zobral druhe radio zapojil tie iso konektory ale radio nejde zapnut nejde stava asi presne tam kam by mala stalo sa to aj vam ked ste menili autoradio? a skusal som to na dvoch autoradiach a to iste :(

_________________
Fiat punto 3


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 19 pro 2015, 22:57 
Offline
Znalec

Registrován: 11 říj 2010, 20:09
Příspěvky: 861
Bydliště: ivanka pri dunaji
urcite sa to da odstranit. nejaky merak, alebo skusacku asi nemas vsak? nejde zapnut ani ked zapnes kluc?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 19 pro 2015, 23:03 
Offline
Znalec

Registrován: 11 říj 2010, 20:09
Příspěvky: 861
Bydliště: ivanka pri dunaji
este sa opytam pretoze to nieje uplne jasne. davas tam Original radio, alebo namiesto original iba lubovolnu druhovyrobu. original ti nepojde pravdepodobne kvoli tomu ze nebude kompatibilna CAN bus komunikacia, mozno by to vedel niekto naprogramovat. ak tam davas lubovolnu druhovyrobu tak to budu iba zle napajanie.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 pro 2015, 18:57 
Offline
Začátečník

Registrován: 21 pro 2015, 18:51
Příspěvky: 1
PROSÍM O RADU, ODEŠLO ORIGINÁL RÁDIO V PUNTÍKU, DÁ SE OPRAVIT NEBO VYMĚNIT ZA JINÉ.
JSEM ŽENSKÁ NEROZUMÍM TOMU
PORADTĚ,,ALE PĚKNĚ POLOPATĚ....DÍKY

bo.mara@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 pro 2015, 19:25 
Offline
Znalec

Registrován: 11 říj 2010, 20:09
Příspěvky: 861
Bydliště: ivanka pri dunaji
urcite sa da aj opravit, ale zrejme sa to moc neoplati.. nepises ako punto mas a ake radio konkretne, ale vies tam dat uplne akekolvek, mozno budes musiet kupit jedine redukcny ramcek. original mava vaciu prednu cast. ale pojde ti tam inak akekolvek radio. dnes stoja radia par korum..


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 06 bře 2019, 00:17 
Offline
Začátečník

Registrován: 05 bře 2019, 20:34
Příspěvky: 1
Ahoj všem, jsem tu nový a radši budu pokračovat v dotazu. Máme auto chvíli (Punto II r.v. 2OO4 1,2i ), ale už jsem zkoušel dávat jiné rádio, protože staré je po smrti. Koupil jsem redukci do auta na kabely na ISO konektor a rádio mi pořád nešlo, tak jsem začal proměřovat. Kostru jsem našel hned (hnědý kabel), trvalých 12V taky (žlutý kabel), potom jsem hledal spínaných 12V od klíčku (byl to červeno bílý). Ale stejně rádio nic. Tak jsem pokračoval v měření a zjistil jsem, že na těch spínaných 12V jde napětí i bez klíčku a když zapnu klíček do polohy start a nastartuju, tak tam je najednou 5-6V a rádio nejde. Když jsem dal oba kabely od rádia (červený a žlutý) natvrdo na 12V trvalých, tak rádio jde, ale po chvíli naskočí na palubce porucha posilovače řízení a posilovač nejde. Už jsem z toho tak trochu nešťastný. Za případné rady nebo poznatky děkuji.¨ Tomáš


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz