TYP - Vyrušení (zrušeni) imobilizéru MK1

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

Odpovědět
jenysm
Začátečník
Příspěvky: 5
Registrován: 14 úno 2008, 18:17

TYP - Vyrušení (zrušeni) imobilizéru MK1

Příspěvek od jenysm » 14 úno 2008, 18:35

Ahoj, už jsem tady četl o problémech s imobilizérem,respektive čtecím zařízením pro čipový klíč.....v servisu Fiat mi nabídli vyblokování imobilizéru za 3500Kč,chci se vás někoho zeptat jestli je to moc,mě se zdá že je to moc peněz....neznáte levnější způsob?Díky

Fiat Punto 75, 1,2ccm, r.v. 1996

Reklama
 

kranky
Začátečník
Příspěvky: 42
Registrován: 21 led 2008, 23:35
Bydliště: BA / SVK

.

Příspěvek od kranky » 14 úno 2008, 21:25

no ja som mal ten isty problem, v servise mi povedali ze problem je asi v spinacej skrinke v citacke (vraj je to take koliesko ktore nacitava ten kod) kluca a chceli mi to vymenit...

mne ale kamarat povedal ze on mal ten isty problem a dal si zmazat vsetky chybove hlasky v RJ (aj ked neviem ako to s tym suvisy) a odvtedy mu to nerobilo... urobil som to iste a odvtedy mam pokoj :-)
MKI Punto 1,1i (55s) r.v. 97, 5dv.

jenysm
Začátečník
Příspěvky: 5
Registrován: 14 úno 2008, 18:17

Díky za odpověď

Příspěvek od jenysm » 14 úno 2008, 22:57

Ahoj,díky za odpověď,vůbec jsem nikde nenašel kde to čtecí zařízení vlastně je :o) tak to zkusím pak rozdělat.To se mi teď stalo že mi to za jízdy v hustým provozu takhle vyplo motor a to bylo fakt nepříjemný....díky za radu,Mira

Milsn
Fiaťák
Příspěvky: 154
Registrován: 09 čer 2006, 22:16
Bydliště: Náchod
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milsn » 15 úno 2008, 20:33

Je to kroužek, který je navlečený přímo na spínací skříňce.. Když sudnáš kryt pod volantem nemůžeš ho přehlídnout..

jenysm
Začátečník
Příspěvky: 5
Registrován: 14 úno 2008, 18:17

O kroužku jsem nevěděl,zkusím o tom něco pohledat na netu

Příspěvek od jenysm » 15 úno 2008, 22:55

Tak na to se podívím,díky...nevíš jestli se to nedá někde vyblokovat aby mě to už nezlobylo?nechci dávat majland za opravu,nedejbože výměnu imobilizéru....

Uživatelský avatar
Vencapunto
Všeználek
Příspěvky: 3265
Registrován: 22 bře 2006, 15:02
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto » 16 úno 2008, 15:25

Dá se to odblokovat přes počítač
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird

Pipo_svk
Fiaťák
Příspěvky: 59
Registrován: 21 srp 2007, 17:45
Bydliště: Veľký Krtíš SR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipo_svk » 17 úno 2008, 14:14

Ku autoalarmom, ktoré majú diaľkové štartovanie predávajú bypass ktorý slúži na premostenie imobilizéra
http://www.autoalarmy.sk/katalog/snimac ... r_tbp.html

Malo by to fungovať aj bez alarmu

lacin
Znalec
Příspěvky: 991
Registrován: 05 lis 2005, 14:04
Bydliště: taky JM

Příspěvek od lacin » 03 bře 2008, 23:24

Pres pocitac takhle jednoduse to nejde. Je potreba vymenit epromku, do epromky nahrat jiny soft, atd atd. Nejsem pres to odbornik.

Kaufik: byt tebou, resim to elegantne, nez si nechat odblokovavat immo, tak to si izolackou primotej klic s cipem k tomu cidlu a mas po problemech. Akorat ti s tim kazdy odjede. Tak radsi vyoperuj cip z klice a priizolackuj ho ke snimaci... :-)
Hustokrutost

jenysm
Začátečník
Příspěvky: 5
Registrován: 14 úno 2008, 18:17

Příspěvek od jenysm » 05 bře 2008, 11:00

No jasně,to by taky šlo :) ve značkovém servisu mi to vyblokování udělat nechtějí,tak je to v pytli.Nevím co teď s tím....v menších servisech to nedělají vůbec,jen diagnostiku a tu mi udělají do 5 minut za 200Kč.Značkový servis mi zebral auto na celý den a stálo mě to 1200Kč.Kdyby jsi věděl o něčem jiném,dej vědět,dík,Mira :)

7emko7
Začátečník
Příspěvky: 1
Registrován: 19 led 2015, 21:05

Re: TYP - Vyrušení (zrušeni) imobilizéru MK1

Příspěvek od 7emko7 » 19 led 2015, 21:17

zdravim vie m nekto poradit ked som stratil kluc od auta fiat ducato ako vynechat imobilzer alebo ako ho odpojit a vymenit za druhy aj zo spinackou diki

hnotek
Začátečník
Příspěvky: 17
Registrován: 09 pro 2014, 22:19
Bydliště: Frýdek Místek, hnotek@seznam.cz

Re: TYP - Vyrušení (zrušeni) imobilizéru MK1

Příspěvek od hnotek » 24 led 2015, 16:55

Vyblokuji imobilizér u punta MK1 o dost levněji než uvádíte. Už jsem to tu psal. Vše se dělá v řídicí jednotce. Stačí ji ke mne poslat, nebo s ní přijet.
Opravuji řídicí jednotky a immobilizéry Magneti Marelli. Odkódování ECU do virgin stavu.

starik
Začátečník
Příspěvky: 4
Registrován: 03 led 2015, 10:48

Re: TYP - Vyrušení (zrušeni) imobilizéru MK1

Příspěvek od starik » 05 úno 2015, 07:50

hnotek píše:Vyblokuji imobilizér u punta MK1 o dost levněji než uvádíte. Už jsem to tu psal. Vše se dělá v řídicí jednotce. Stačí ji ke mne poslat, nebo s ní přijet.

U mne spokojenost, veliká.

starik
Začátečník
Příspěvky: 4
Registrován: 03 led 2015, 10:48

Re: TYP - Vyrušení (zrušeni) imobilizéru MK1

Příspěvek od starik » 05 úno 2015, 07:55

jenysm píše:Ahoj, už jsem tady četl o problémech s imobilizérem,respektive čtecím zařízením pro čipový klíč.....v servisu Fiat mi nabídli vyblokování imobilizéru za 3500Kč,chci se vás někoho zeptat jestli je to moc,mě se zdá že je to moc peněz....neznáte levnější způsob?Díky

Fiat Punto 75, 1,2ccm, r.v. 1996
Mě to nestálo ani čtvrtinu toho co píšeš - obrať se na uživatele "hnotek"

aloisek
Začátečník
Příspěvky: 2
Registrován: 13 črc 2013, 15:21

Re: TYP - Vyrušení (zrušeni) imobilizéru MK1

Příspěvek od aloisek » 10 lis 2019, 23:49

Zdravím, mám punto 55s rv97 ztratil jsem klíč a potřebuju auto co nejrychleji zprovoznit mám náhradní klíč ale tím nejde nastartovat. Pročítám fora ale potřebuji potvrdit jestli je pravda co jsem se kde dočetl.
1. Možnost sehan ecu z auta bez imma. Dělala se punta bez immo?
2. Ecu v továrním nastaveni tzv připravené k nahrání immo kodu (prodávají se na bazoši) a odpojit jednotku immo.
3. Možnost nejvíce zminovaná najít někoho kdo vypne immo v řj (nikoho takového neznám)
Pokud by měl někdo řj s vyplým immo na prodej budu rád.

Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“