SRAZY - MIMOŇSKÉ VÁLKY - 26-28.8.2011
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: SRAZY - MIMOŇSKÉ VÁLKY XIV 8.-10.5.09
Jo to je moje.Stál sem naproti leštěnkám.

Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird

Very Weird
- Reklama
jj uz vieem je to to co som myslel mas dost zaujimavy lak  newiem ci ho kamos cvakol ale zastavil som sa prinom ked som rano rozbity hladal stanok s kavou
 newiem ci ho kamos cvakol ale zastavil som sa prinom ked som rano rozbity hladal stanok s kavou 

newiem ci ho kamos cvakol ale zastavil som sa prinom ked som rano rozbity hladal stanok s kavou
http://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Copak moje Punto vypadá jak stánek s kafem?  Si asi večer pěkně chlastal
 Si asi večer pěkně chlastal 

Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird

Very Weird
 sem si asi svůj bourák vyfotil jen já sám
 sem si asi svůj bourák vyfotil jen já sám  Ale to oranžovo-černé punto jsem viděl
 Ale to oranžovo-černé punto jsem viděl  A prej jste byli po ránu krásní
 A prej jste byli po ránu krásní  

nj sme chlastali s tymy chalanmi vedla co mali doho pasata xD haluzni typciTomas-Sk8 píše:sem si asi svůj bourák vyfotil jen já sám
Ale to oranžovo-černé punto jsem viděl
A prej jste byli po ránu krásní

http://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

No máš to pěkný.,.máš to samý křídlo jako mam já  jen já ho mam na třídveřáku
 jen já ho mam na třídveřáku  No řikali klici co tam vedle vás byli s imprezou,jaký jste byli po ránku fresh
  No řikali klici co tam vedle vás byli s imprezou,jaký jste byli po ránku fresh

jen já ho mam na třídveřáku
 jen já ho mam na třídveřáku  No řikali klici co tam vedle vás byli s imprezou,jaký jste byli po ránku fresh
  No řikali klici co tam vedle vás byli s imprezou,jaký jste byli po ránku freshRe: SRAZY - MIMOŇSKÉ VÁLKY XIV 8.-10.5.09
Diky.nj  oni boli nejaky tichy
 oni boli nejaky tichy  ale pekna impreza. a to kridlo je na 3 dverak len som ho trocha musel upravit
 ale pekna impreza. a to kridlo je na 3 dverak len som ho trocha musel upravit

oni boli nejaky tichy
 oni boli nejaky tichy  ale pekna impreza. a to kridlo je na 3 dverak len som ho trocha musel upravit
 ale pekna impreza. a to kridlo je na 3 dverak len som ho trocha musel upravithttp://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

jj paradne vypada...hlavne tie o.z natom ma to taky racing nadych  ale preco tak daleko od centra diania? ci uz nebolo miesto na libovkach?
 ale preco tak daleko od centra diania? ci uz nebolo miesto na libovkach?

ale preco tak daleko od centra diania? ci uz nebolo miesto na libovkach?
 ale preco tak daleko od centra diania? ci uz nebolo miesto na libovkach?http://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

My jsme jeli jako parta..  tak jsem nechtěl stát někde jinde...A stáli jsme kousek od té brány kterou jsme přijeli(brána číslo 3)..Asi pojedeme i do Rozkoše,tak tam si snad už někdo všimne že tam sme
 tak jsem nechtěl stát někde jinde...A stáli jsme kousek od té brány kterou jsme přijeli(brána číslo 3)..Asi pojedeme i do Rozkoše,tak tam si snad už někdo všimne že tam sme  
   No stáli jsme pěkně daleko no,to máš pravdu

tak jsem nechtěl stát někde jinde...A stáli jsme kousek od té brány kterou jsme přijeli(brána číslo 3)..Asi pojedeme i do Rozkoše,tak tam si snad už někdo všimne že tam sme
 No stáli jsme pěkně daleko no,to máš pravdu- Hanz GT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jak tak koukám, taky mě nikdo nevyfotil  No tak sem dám aspoň nějaký fotos, že jsem tam taky byl...
  No tak sem dám aspoň nějaký fotos, že jsem tam taky byl...  

http://hanzgt.rajce.idnes.cz/Mimonske_valky_9.5.09/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://hanzgt.rajce.idnes.cz/Mimonske_valky_9.5.09/" onclick="window.open(this.href);return false;
133 HP v MK1

Byl někdo kromě OK9 a ZLYho a dalšich třech italů ?

my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz

www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Cabaja
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: SRAZY - MIMOŇSKÉ VÁLKY XV 21.-23.8.09
Taky sem vas tam par potkal   po ceste jsem se chtel chytit jednoho Puntika modryho ale to bych pak musel cekat na kamosa co jel s vlekem...Skoda no mohli jsme se tam srazit nekde
  po ceste jsem se chtel chytit jednoho Puntika modryho ale to bych pak musel cekat na kamosa co jel s vlekem...Skoda no mohli jsme se tam srazit nekde 

po ceste jsem se chtel chytit jednoho Puntika modryho ale to bych pak musel cekat na kamosa co jel s vlekem...Skoda no mohli jsme se tam srazit nekde
Re: SRAZY - MIMOŇSKÉ VÁLKY XVI. 07.-08.5.10
Aktuální termín: 7.-8.5.2010

my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz

www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Re: SRAZY - MIMOŇSKÉ VÁLKY XVI. 07.-08.5.10
Jednoznacne ako kazdy rok tam nesmiem chybat   takze ma najdete na libovkach
  takze ma najdete na libovkach  

asi sem moc nekoukal no..
 asi sem moc nekoukal no..