Palivové čerpadlo mk1
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Palivové čerpadlo mk1
Tak se mi podařilo ulomit ten náustek na hadici - byl nalomenej a tekl tudy benzín. Já furt proč cítím benzín
Hlavní problém je že čerpadlo mám vydělaný a nádrž je otevřená plná benzínu tak co s tím, aby nedošlo k nejhoršímu. 
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
Fiat GP 1.9 (2006)
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palivové čerpadlo mk1
Kup nový čerpadlo nebo nový starý a nebo starý a přes hadičku vycucni benálek Kdybys nevěděl co s ním tak se stavím a vycucnu si ho sámzokot píše:Tak se mi podařilo ulomit ten náustek na hadici - byl nalomenej a tekl tudy benzín. Já furt proč cítím benzínHlavní problém je že čerpadlo mám vydělaný a nádrž je otevřená plná benzínu tak co s tím, aby nedošlo k nejhoršímu.
Zkus ADH ve Ždáře(proti hadovi u zimáku) ta bába tam má skoro všechno a ceny má dobrý nebo na netu autodíly Krč http://www.autodilykrc.cz" onclick="window.open(this.href);return false; tam sou dobrý ceny a ještě zkus zavolat na tohle tel. 603520817 Myslím že Rajnoch se jmenuje Minulej tejden sem u něj koupil indukční cívky za super cenu 900 za dvě cívky
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palivové čerpadlo mk1
No zatím jsem to zkusil slepit - převrtal jsem větší díru a to jsem ulomil tak to jsem pečlivě zalepil. Vypadá to dobře jen ten náustek je o 5 mm kratší.
U zimáku to znám - při každým nákupu dáme s paní řeč a pak to manželka, která čeká v autě to nevydrží a musí nás rozehnat
U zimáku to znám - při každým nákupu dáme s paní řeč a pak to manželka, která čeká v autě to nevydrží a musí nás rozehnat
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
Fiat GP 1.9 (2006)