JINAK: Ciquecento r.v.96 1.1-40kw,74tkm,komplet spoilery abarth,min koroze,cerveny,central,el.okna,stresni okno....v pripade zajmu SZ....je to jen tak predbezne

Moderátor: peta.smolik

)
 )
 vubec me to nenapadlo kdyz sem je prede 2ma dny prezouval a vim zcela jiste vim ze sem auto 2xobesel a vsechny srouby dotah...no co vam budu rikat predek pravej predek povolenej jak svine a vsechny srouby na cely aute sem dotahoval o otacku
  vubec me to nenapadlo kdyz sem je prede 2ma dny prezouval a vim zcela jiste vim ze sem auto 2xobesel a vsechny srouby dotah...no co vam budu rikat predek pravej predek povolenej jak svine a vsechny srouby na cely aute sem dotahoval o otacku  celkem me to rozhodilo nevim cim to je jestli ten hliniik je pres zimu nejakej nabobtnalej a nedosednul dobre nevim...dejte na to bacha
  celkem me to rozhodilo nevim cim to je jestli ten hliniik je pres zimu nejakej nabobtnalej a nedosednul dobre nevim...dejte na to bacha  

tolik mi to proste nejede...nejpis si jel z nejakyho velkyho kopce ne? jel sem po rovine mel sem na tacho 155kmh a ni ne 5t ot a vic uz to neslo...
 tolik mi to proste nejede...nejpis si jel z nejakyho velkyho kopce ne? jel sem po rovine mel sem na tacho 155kmh a ni ne 5t ot a vic uz to neslo... 

o tam sou jinak rozmistene cisla
 o tam sou jinak rozmistene cisla   nvm no muj nazor
  nvm no muj nazor  
 => cernobile cinque 0,9 ...
 => cernobile cinque 0,9 ... icq 287897599 ...
 icq 287897599 ... 

no k**wadrat to ma nenapadlo..
 no k**wadrat to ma nenapadlo..   sak to ma cisla len do 99km/h
  sak to ma cisla len do 99km/h   dobre ze si povedal, ja by som bol schopny to zlozito namontovat a potom zistit ze mi to je vlastne nanic
  dobre ze si povedal, ja by som bol schopny to zlozito namontovat a potom zistit ze mi to je vlastne nanic   dik
  dik reknes ze si jen neco zkousel ne?.....hele a co navigace?
 reknes ze si jen neco zkousel ne?.....hele a co navigace?  tam je rychlost zobrazena celkem pressne nebo ne?
  tam je rychlost zobrazena celkem pressne nebo ne? 

=> cernobile cinque 0,9 ...
 => cernobile cinque 0,9 ... icq 287897599 ...
 icq 287897599 ...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |