HELP - problémy při tankování
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
Po koupi mkII sem byl u pumpy parkrat jako blbec. Otocili se dve varky aut u vsech stojanu a ja mel zatim nacvakano jenom za dve kila, hodne trapna chvilka:) Dela to OMV, Shell, Esso, Benzina, prakticky vsechny. Pomohlo az zkouseni kdy tam nezarazim pistoli celou ale jenom do pulky, pak pomalu zmacku, zacvaknu drzak a uz jenom jednim prstem drzim aby nevyskocilo a nelilo se na zem.

Fiat Punto II HLX 1,2 16V

- Reklama
no ja taknuju tak 2-3x tydne a jezdim porad na jednu a tu stejnou Shellku, ktera ma nejaky delsi pistole, nekolikrat jsem ted musel tankovat na jinych shellkach a pripadal jsem si jak blbec, toceni pistoli nezabralo, tak jsem hold 15minut nacvakaval tu plnou nadrz  lidi za mnou a obsluha benzinky si asi museli tukat na celo, proc to tam tak pomalu curdim
 lidi za mnou a obsluha benzinky si asi museli tukat na celo, proc to tam tak pomalu curdim 

lidi za mnou a obsluha benzinky si asi museli tukat na celo, proc to tam tak pomalu curdim
Fiat Punto Sporting II.gen. 1.2 16V - šestikvaltovej yellow devil  - čest jeho památce, Fiat Stilo MW 1.6 my2007
 - čest jeho památce, Fiat Stilo MW 1.6 my2007

- čest jeho památce, Fiat Stilo MW 1.6 my2007
 - čest jeho památce, Fiat Stilo MW 1.6 my2007k0tel
jasne je to normalni ze po sejmuti vycka ti to trochu psoukne

Já beru tankování jako nutný odpočinek při cestě, tipuji že odpočívám vždy tak 15min, než natankuji plnou
 Já beru tankování jako nutný odpočinek při cestě, tipuji že odpočívám vždy tak 15min, než natankuji plnou  Ti co čekají, si musí myslet, že mám nádrž jako nějaký tahač
 Ti co čekají, si musí myslet, že mám nádrž jako nějaký tahač