Nastala zima a já se po dvou letech sbírání zkušeností začal rozhodovat co dál.
Už jsem věděl že chci kožené sedačky, dozadu kotouče z GT, stabilizátory z GT, přední GT nárazník s podspoilerem Novitec, hladkej zadek a trochu probuzenej motor a HLAVNĚ 6speed!
Kdo je všímavej, určitě si všiml že už od léta jsem na autě měl prahy z GT co jsem koupil od Ultry. Taky jsem si koupil čiré blinkry (ty maličké v blatnících)...na tom se zase projevilo že musím mít fakt vždycky smůlu

Nemohl jsem je sehnat a vzhledem k ceně pošty při poslání mě vyšli nejlevněji v Auto Kelly kde jsem za ně dal přes 700... no a asi dva týdny na to je někdo začal prodávat na aukru za dvě stovky jako sadu. Navíc v Polsku se dají kooupit v přepočtu za dvacku...
Tak se začalo znova shánět. Sedačky jsem sehnal u Michela v Kolíně za pár korun, pro kotoučovku jsem si zajel k Ultrovi do Pavlovic (přes skoro celou ČR Pandou)

a protože začala brutálně klouzat spojka, začal jsem intenzivně shánět převodovku. To ale vůbec nebyla sranda. Už jsem po ní koukal docela dlouho a sehnal jsem ji až v lednu u Vodouse v Třebíči. Jel jsem pro ni v půlce ledna a bylo krásně, kolem 15°, sluníčko, no paráda. A taky to parádně skončilo večer cestou domů za Kolínem...

Díky tomu se z Punta stala až do začátku léta červenokolka...