kovvalsky-
 už som ich niekde videl, vyzerajú super
  už som ich niekde videl, vyzerajú super  , a ked tak rozmíšlam mali by sme dvojičky, rovnaká farba, rovnaké svetlá
 , a ked tak rozmíšlam mali by sme dvojičky, rovnaká farba, rovnaké svetlá 
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

už som ich niekde videl, vyzerajú super
  už som ich niekde videl, vyzerajú super  , a ked tak rozmíšlam mali by sme dvojičky, rovnaká farba, rovnaké svetlá
 , a ked tak rozmíšlam mali by sme dvojičky, rovnaká farba, rovnaké svetlá 
 Len sa pytam, napriklad ja v mojom 11r Punte som to mal standartne...
  Len sa pytam, napriklad ja v mojom 11r Punte som to mal standartne... ... a ked tak rozmýšlam, bývala majitelka mi tam toho nechala celkom dosť: rozmrazovač skiel, voňavku, utierky na palubovku, škrabku na okná, špongiu, handru, 2l  mot. oleja, kvapalinu do ostrekovača, jednu H4 žiarovku, reflex. vestu, žuvačky a dvoch plyšákov
  ... a ked tak rozmýšlam, bývala majitelka mi tam toho nechala celkom dosť: rozmrazovač skiel, voňavku, utierky na palubovku, škrabku na okná, špongiu, handru, 2l  mot. oleja, kvapalinu do ostrekovača, jednu H4 žiarovku, reflex. vestu, žuvačky a dvoch plyšákov  a dostal som od nej peknú klúčenku(malú refl. vestu s nápisom ,,Polícia,,)
  a dostal som od nej peknú klúčenku(malú refl. vestu s nápisom ,,Polícia,,) 

http://www.doplnkydoauta.sk/povinna-vyb ... 128s0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
 http://www.doplnkydoauta.sk/povinna-vyb ... 128s0.html" onclick="window.open(this.href);return false;  je to celkom prakticke a pevne napchal som tam trojuholnik lekarnicku zdvihak na kolieskach 2.5t lano kluce a vsetko ostatne vazi ta kapsa asi 20 kg ale drzi
 je to celkom prakticke a pevne napchal som tam trojuholnik lekarnicku zdvihak na kolieskach 2.5t lano kluce a vsetko ostatne vazi ta kapsa asi 20 kg ale drzi   

:
  :

...ale tiež som rozmýšlal nad tou cenou
  ...ale tiež som rozmýšlal nad tou cenou  
 nie nie, je to poctivo zaplatené, akorát som si trošku pomohol 15€ darčekovou poukážkou
  nie nie, je to poctivo zaplatené, akorát som si trošku pomohol 15€ darčekovou poukážkou 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |