MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

Odpovědět
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS

Příspěvek od HIISS »

sparco86
haha,mile rad,ale zial aj ja ho pytam a ziadam o niekolko veci nech sa pozrie,ale stale nic,takze je to take na hojdacke, :),chodi tam na mesiac a domov,a taktiez s puntom tam a spat,takze ziadna dodavka na velke prevazanie veci :)
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
Reklama

sparco86
Fiaťák

Příspěvek od sparco86 »

no sak jasne :-) ale tie narazniky tomu uplne zmenia image tomu auto, to je bez debaty :-)
diablik
Znalec

Příspěvek od diablik »

HIISS - to mas svietiacu radiacu paku?...ja mam take dve uplne nove na predaj.
Obrázek
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
RadekHGT
Znalec

Příspěvek od RadekHGT »

No Hiiss,musim ta pochvalit,pekne sa snim hrajes.Tie svetla su naozaj super.
Len taka malickost: daj ho nizsie 8)
HGT
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

diablik
Ano mam svietiacu,podla mna svieti na baterku,a ma asi 5 didody,ale je to hlupost,jednak sa zapina tlafcitkom na takom mieste ze ak das ruku poriadne na paku a zatlacis ak ides cuvat tak to zapnes,a aj dlho nevydrzi svietit,uz sa aj tak vybila a druhu nedavam nechyba mi to,mam jednu silnu ledku na stredovom tuneli ktora signalizuje mi ak ide subac..a je modra..tak ta aj pekne zaroven osvetluje strop,
RAdekHgt
ANo chcel som dat,ale keby si skor precital predosle prispevky tak pochopis :)
Niekolko dovodov:
Domontovane vnutorne blatniky dozadu,ktore sice su na punto,ale nesu tak pekne stlacene dovnutra a tym padom je aj menej miesta vo falci,nie najlepsi priemer koles letnych a to 185/60 R14,,rozbite cesty na nasich cestach,+k tomu punto nema najlepsi podvozok a uz teraz je pri prechode deraveho miesta to vo vnutri pekne pocut,a zaroven ak ho znizim tka budem mat problem vojst do garazu,kedze mame vycnelok..a na 155/70 R13 som tuto zimu skrtol vanu ak som rychlejsie vychadzal :)..skoda tych veci..dal by som rad..vyzeralo by to lepsie no
Obrázek
My Topic
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Obrázek
Obrázek
My Topic
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

pekne jsi s tim pohnul !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Katy
No pokial to myslis vazne,a nie zo srandy,alebo aby si ma len potesila..pricom nazor mas iny,,tak ma to potom tesi :wink:
Kedze si tyma upravami presla pomerne dost,tak nevies o nejakom punte GT,alebo sportingu na nahradne diely?
Zhanam viacero veci ako pristrojovka s bielima budikmi,bocne listy s napisom GT,alebo Sporting,prahy,..len sa pytam :)
Obrázek
My Topic
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

myslim to vazne ! ... dyt to by poznal i lajk ;)
a o takovych dilech nevim,..ale nedavej na auto to, co to neni (listy), navic s tema listama bys mu na krase krapet mozna ubral.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

No pacia sa mi tie listy s napisom Sporting viac ako tie co mam,su hrubsie no zas podla mna by viac to ladilo s tyma pruhmi ciernyma co su na naraznikoch :),
Obrázek
My Topic
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

čo povedať, za rok fakt brutálna zmena(myslím to vážne a úprimne :D ), ak pôjdeš takýmto tempom,resp. porobíš ten interiér tak sa máme na čo tešiť, inak velmi sa mi páči že nešpekuluješ so všeliakymi plastami, krídlami, spojlermi, a ideš na to s rozumom :wink:
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Toti
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toti »

Veru pekne si porobil toho punťáša, páči sa mi, taký decentný. :wink: A inak tie zasterky dáš dole na leto ? lebo tam robia trocha taký rušivý dojem. :roll:
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Matto
dik moc,velmi potesi :),no ano nemam rad tie vselijake spojlery rpbustne a neviem co nepaci sa mi,nieze preto ze nemam nato peniaze..ale uz to aspon premna nieje v mode,teraz podla mna bezia tie decentne styly,ako ma porobene auto Vesto,Puntoracer, a podobne,preto snazil som sa dat aspon z nejakej casti do takeho stylu aj moje Punto,i ked neni to nejaka lestenka
Totti
Tak isto dik,zasterky som po kupe daval kvoli zime aby nehadzalo mi kamienky do dveri a ich neobylo,a zaroven aj aby na podbeh nesiel sneh sa nevytvorila kopa snehu a tam zbytocne nedrzala a nechytala sa hrdza,,viem ze nektore veci na autach nejdu,ale ja zas uvazujem aj prakticky nie iba vzhladovo,,inac co sa tyka vzhladu mi tam tiez nepasuju a by bez nich lepsie to vyzeralo,takze zvazoval som tiez uz minule ze ich uz teraz na leto zhodim dole,a na zimu by som vratil spat
Obrázek
My Topic
elektromusic
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od elektromusic »

HIISS píše:Matto
dik moc,velmi potesi :),no ano nemam rad tie vselijake spojlery rpbustne a neviem co nepaci sa mi,nieze preto ze nemam nato peniaze..ale uz to aspon premna nieje v mode,teraz podla mna bezia tie decentne styly,ako ma porobene auto Vesto,Puntoracer, a podobne,preto snazil som sa dat aspon z nejakej casti do takeho stylu aj moje Punto,i ked neni to nejaka lestenka
Totti
Tak isto dik,zasterky som po kupe daval kvoli zime aby nehadzalo mi kamienky do dveri a ich neobylo,a zaroven aj aby na podbeh nesiel sneh sa nevytvorila kopa snehu a tam zbytocne nedrzala a nechytala sa hrdza,,viem ze nektore veci na autach nejdu,ale ja zas uvazujem aj prakticky nie iba vzhladovo,,inac co sa tyka vzhladu mi tam tiez nepasuju a by bez nich lepsie to vyzeralo,takze zvazoval som tiez uz minule ze ich uz teraz na leto zhodim dole,a na zimu by som vratil spat
čo sa tyka tych zasterok ..robim toto iste..na zimu davam a v lete beham bez nich..a podbehy nehniju zatiaľ :mrgreen:
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Uvidi sa,budem zrejme davat v najblizsej dobe aj podlozky 1.5cm do zadu pod kola,kvoli tym vnutornym blatnikom..aby som predisiel nahodnemu cuchaniu do blatnika v rohu pri pretazeni..,kedze som sa otym presvedcil minuly rok ak sme boli plnka v aute
Na zasterky som pozeral na rychlo teraz na zadne,tak blatnik mam aj o zasterky na jednej strane pripevneny,tak by som to musel inac vyriesit to pripevnenie ak by som ich dal dole..,no otom potom
Obrázek
My Topic
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“