Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

, držím palce nech to dáš rýchlo dokopy
 , držím palce nech to dáš rýchlo dokopy 

za 50€,len dufam že bude aj otien OK.....
  za 50€,len dufam že bude aj otien OK..... 
 včera a dnes kupa MK2
  včera a dnes kupa MK2   ak sa to podarí tak pridám dáke to fotoooo
 ak sa to podarí tak pridám dáke to fotoooo   

vypada zachovale! jinak jak se ti jezdi s porovnani se starsim a ted novym,myslim motoricky ?
 vypada zachovale! jinak jak se ti jezdi s porovnani se starsim a ted novym,myslim motoricky ? ,idem testovať spotrebu bo to staré pod 10L nešlo...:
 ,idem testovať spotrebu bo to staré pod 10L nešlo...: 
 ... velmi pekná farba
 ... velmi pekná farba 
 dikes  PS  je riadne nalestene
  dikes  PS  je riadne nalestene  

že až nakonie som len tak zo srandy dal na inzerát to moje MK1 a hned sa predalo ,,,tak som vlastne predal to autičko sám sebe
 že až nakonie som len tak zo srandy dal na inzerát to moje MK1 a hned sa predalo ,,,tak som vlastne predal to autičko sám sebe   

.A čo sa týka uprav povenujem sa tomu ked sa oteplí,chcem dáke folie,modré podsvietenie interieru,výfuk som chcel tiež ale ked tomu dupnem tak to má super zvuk tak to nebudem riešiť....
 .A čo sa týka uprav povenujem sa tomu ked sa oteplí,chcem dáke folie,modré podsvietenie interieru,výfuk som chcel tiež ale ked tomu dupnem tak to má super zvuk tak to nebudem riešiť.... 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |