Takze ty si vobec nikde nevrtal a nesruboval iba lepil?
Co sa tyka lepenia tak som zvazoval iba lepit,no kolega z fora mi vravel ze pokial som natieral farbou uz podbehy tak to bude blbo drzat lebo je farba pruzna a casom povoli,natieral som od kupi ich druhykrat,tentoraz farbou Hammelin ci ako sa to vlastne vola

.po prilozeni ako ma Marsox mam strach ako to bude drzat,ci nesu z vnutra velke medzery medzi prahom a podbehom a ci to lepidlo chyti poriadne?Lepidlo zatial som mal na mysli dat ako si vravel na to mieste ako boli tie plastove zacvaky,tak v tej vyske a od zaciatku jedneho az po druhy konec v tom rade,v strede prahu z vnutra jak je ten zahyb(tvar trojuholnika) asi nema zmysel davat je tam taka vacsia diera,no potom este by malo zmysel to hodit na tie zahyby co su na jednom aj druhom konci prahu a skusit aj na tu rovnu plochu prahu zospodu ktora ma rovny tvar a su blizko nej diery.
Co sa tyka tych plastovych zapatkoch su uz nane v podbehoch diery? alebo treba vrtat? jednak tie plastove zapatky som v nich ani nemal ak som ich zobral,bolo mi to aj jedno kedze som chcel lepit,asi iba tri v nich boli
A tie dieri na prahu zospodu co su,tak su prene tiez nejake uz urobene dieri zospodu podbehu? alebo treba tiez vrtat?Stacilo by podla teba keby som len to vsetko polepil,ziadne zapatky nekupil do prahu,ani zospodu nesruboval? ten silikon cierny poznam,lepil som s nim striesku vzadu pekne to drzi celkom