preskocil zub???
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
preskocil zub???
pani, ako najlepsie zistim, ze mi preskocil z na rozvodovom remeni??? remen mam novy, ale baterka bola slabsia a tak som to dal na drnc, ono to nechytlo. A teraz ked mi auto stoji na kopci, tak sa prevaluje motor, aj ked je vypnuty motor... ked dam trojku, tak auto ide pomalicky samo z kopca...
FIAT Punťo MK2 1.2l (44kW/60k) ELX 5d. - KAČENKA
- Reklama
Re: preskocil zub???
klakla mi baterka, takze som to este nestartoval. Ale zastavil som na kopci s vypnutym motorom a dam jednicku, tak pomalicky sa prevaluje motor, na dvojku trosku rychlejsie a na trojku uz ide dost rychlo, takme ako na neutral, cize parkujem na rucnu brzdu, lebo kvalty nedrzia

Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
spojka ma najazdenych tak 1500km, daval som ju v juni. Chcel som nastartovat motor na cuk, ale nechytlo to. A zostal som visiet asi v polke kopca. na jednicku (vypnuty motor aj klucik) sa prevaloval motor len trosicku a kazdym stupnom viac. Paradoxne na spiatorku stalo jak prikovane...
Tak ako pise mad mike ak ti preskoci zub na rozvodoch poznas to na vykone motora. On sa nesmie hnut ked ma zaradenu 1ku. Skor tu chybu v spojke by som hladal aj ked je nova.
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
diky chlapi. Ak to bude spojka, pojde na reklamaciu, takze pohoda. Som sa len bal, ze ked mi konecne zreklamuju baterku a nastartujem, ze mi jebnu ventily alebo nieco... ked len strati vykon, tak to mi mechanik urobi za par euro.
- scarfer99
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Cau. Mne odisla nova spojka po 300km. No neodisla len nieco zle zalozili a po300km po zaradeni 1som sa ani nepohol. Ale ako pises na reklamacke mi to opravili
Zub to není určitě, mám taky 1.2 8V a stalo se mi to. Auto jezdilo normálně do cca 50km/h, dokonce klesla spotřeba!!!, ale udržet to na devadesátce byl docela problém. Prostě to nejelo, motor se nechtěl točit (asi byla vačka logicky pozadu, tj. teklo tam málo benzínu nebo tekl pozdě). A kdyby jsi to měl o víc jak zub (což jsem měl taky), tak to ani nenahodíš a hlavně to příšerně mlátí...
/F/I/A/T/ Punto mk1 # 60SX 6speed # Novitec look #
tipoval by som spojku alebo kompresné tlaky. 1 zub nezbadáš na rozvodoch nezbadáš. 2 už áno na výkone.
diky-diky. nahodil som novu baterku, nakopol to a vsetko je ok
. Bol som hned vyvetrat ventily a trojka toci v poho do 120 a na patku to ide 160. takze pohodka a spotreba je taka, aka bola aj predtym.