Zdravím. Před dvěma měsíci jsem si zakoupil FIat Stilo 1,9 Multijet, r.v. 11/1995 s výbavou dynamic. Asi po třech dnech se mi z motoru začaly ozývat divné zvuky jako zadřené ložisko. Vrhl jsme se na diagonstiku a postupně jsem vyměnil silenbloky, samozřejmě rozvody, palivový filtr. Zvuky se stišili, kromě toho onoho- zvuku ložiska. Dal jsem to tedy k jednomu technikovi, který se zabývá jen Fiaty. Neodstranil. K této závadě musím říct, že se projevuje zvláštně a to vždy za studený motor. Když se postupně motor zahřívá, toto hučení ustává. Když pak motor natočím cca. za osm hodin, hučení není. Opět se projeví další den - respektive po noci. A teď podstatná věc. Když jsem jednou sedl ráno do auta, zkusil jsem nažhavit, seply všechny věci. Vypnul jsem klíček a opět zkusil nažhavit a v tom okamžiku se z motoru ozval mě známý zvuk, který cca. po dvou vteřinách přestal. Mám podezření na přidřené čerpadlo. Chci se zeptat zda nemá někdo podobnou zkušenost a zda někdo neví kolik přiblišně stojí oprava. Rovněž jsem si všimnul, vyposlouchal - znáte to- že zvuk je v menší intenzitě někdy slyšet, když motor vytočím pak povolím plyn a v tomto tzv. volnoběhu je cca. 2s tento zvuk slyšet. Díky za radu.