Po dlhych uvahach ake auticko si zaobstarat, ktore by bolo male, lahke a hlavne oturbene (strasne sa mi paci zvuk BOV
 )
  ) som sa rozhodol zacat hladat UNO turbo. Je to stara poctiva klasika ktora svojim staruckym vzhladom vobec nepresvedci cloveka o svojom velkom vykonnostnom potencialy
 Bohuzial zohnat tento typ auta aspon v akom takom uspokojivom stave a za rozumne peniaze je takmer nemozne. Po vyse roku som sa teda zameral na Punto Mk1 GT turbo ktore motoricky vychadza z Una turba a da sa predpokladat ze bude mat aspon zopar mušiek vychytanych
 Bohuzial zohnat tento typ auta aspon v akom takom uspokojivom stave a za rozumne peniaze je takmer nemozne. Po vyse roku som sa teda zameral na Punto Mk1 GT turbo ktore motoricky vychadza z Una turba a da sa predpokladat ze bude mat aspon zopar mušiek vychytanych 
Netrvalo dlho a na bazosi som narazil na celkom zachovaly (ani zdaleka nie dokonaly) kusok za slusny peniaz.
Takze v skratke:
Fiat Punto Mk1
1,4 GT Turbo
96kw
rv. 1999
A takto teda vyzeralo na zaciatku. Vela kozmetickych chyb, ci uz zvonka alebo zvnutra, a o motorickych ani nehovorim. Ale k tomu sa dostanem neskor

takze Vam predstavujem môj "project Hornet supercharged"

... inak na niektorých fotkách ako by som sa díval na moje Punto
  ... inak na niektorých fotkách ako by som sa díval na moje Punto 

...dik
...dik