Dakujem za kazdy prispevok

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

ale zase da se s tim jezdit aj az  5l/100km
  ale zase da se s tim jezdit aj az  5l/100km  

)) driv to bylo horsi, protoze tam je mechanicky stelovatelna spojka a ona povolovala,proto jsem i zpatecku davala tezce pres zuby - ted tam mam jakousi samodotahovaci matku a mam od te doby klid
)) driv to bylo horsi, protoze tam je mechanicky stelovatelna spojka a ona povolovala,proto jsem i zpatecku davala tezce pres zuby - ted tam mam jakousi samodotahovaci matku a mam od te doby klid 
  ))) a mam sirsi kola a jinej vyfuk.... takze asi tak
))) a mam sirsi kola a jinej vyfuk.... takze asi tak  )))))))
))))))) )) jednou jsem na sprintech podelala i 1,2 punto a kamosa s 1,6 Feli a taky 1,3 Felinu
)) jednou jsem na sprintech podelala i 1,2 punto a kamosa s 1,6 Feli a taky 1,3 Felinu  ))) ale zase treba Skodovky podelaly me...
))) ale zase treba Skodovky podelaly me...  
 )) este ma trocha stve ze mi niekedy ide 1 zaradat tak na "2x" radim radim, sek, musim pustit spojku troska a doradim... a ked z 4 na 3 idem tak mi srcha ako keby som nemal spojku stlacenu...
)) este ma trocha stve ze mi niekedy ide 1 zaradat tak na "2x" radim radim, sek, musim pustit spojku troska a doradim... a ked z 4 na 3 idem tak mi srcha ako keby som nemal spojku stlacenu... 
problemy jsou u zadni napravy ale staci na to dva gomove"puky"a je po problemu -500kcTrueno píše:Kamos rozmysla o kupe Punta. Rok vyroby 1996, motor 1,1, chcel by si dat poradit a spytat sa Vas na skusenosti s Puntom ako takym. Na co si pri kupe davat pozor. Ci su niejake zaludne skryte vady ktore naoko nevidiet
Dakujem za kazdy prispevok
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |