HELP - auto netopí
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
- 
				dusbaj
HELP - auto netopí
Mam Putno r.v. 98. mam ho tretim rokem a mam takovy pocit ze italove nevedi co je zima. Jakmile teplota venku dosahuje kolem nuly a min ukazatel teploty se dostane tak max. na tretinu a samozrejme my v aute mrznem... jake jsou vase skusenosti. DIk.

- Reklama
jj, nez to zacne poradne "fajrovat" tak to trva ale ja jinak nemam s topenim problem. mam r.v.96
a mozna to bude taky tim ze v zime moc nejezdim. ale kdyz jo tak to trochu trva jinak pak to "vali". ted si nekdy i otviram okynko jeste , pac to topi moc
 ale kdyz jo tak to trochu trva jinak pak to "vali". ted si nekdy i otviram okynko jeste , pac to topi moc   

a mozna to bude taky tim ze v zime moc nejezdim.
 ale kdyz jo tak to trochu trva jinak pak to "vali". ted si nekdy i otviram okynko jeste , pac to topi moc

my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz

www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- 
				Návštěvník
- 
				cz833648
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mam 1,2 98' a teplotu mam v jedne tretine. Jakmile stojim trosku dyl tak to stoupne na pulku a stoji. Pri rozjezdu to zase spadne na tu tretinu. Je to v normalu?
Take mi ted posledni dobou zacina ventilator na chladici vrnet a stale nevim o co. Divne to rezonuje. Kdyz vypnu motor a roztocim ten ventilator, tak o nic nedrhne. Sem z toho v pasti. Pls poradte

Take mi ted posledni dobou zacina ventilator na chladici vrnet a stale nevim o co. Divne to rezonuje. Kdyz vypnu motor a roztocim ten ventilator, tak o nic nedrhne. Sem z toho v pasti. Pls poradte
- 
				FINGAZ
- 
				poitromasoni
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: topeni vrs. chlazeni
mam punto a topi skvele pokud neni-15 kdyz je kolem 0 tak mi staci ventilator na poloze 1dusbaj píše:Mam Putno r.v. 98. mam ho tretim rokem a mam takovy pocit ze italove nevedi co je zima. Jakmile teplota venku dosahuje kolem nuly a min ukazatel teploty se dostane tak max. na tretinu a samozrejme my v aute mrznem... jake jsou vase skusenosti. DIk.
fiat marea weekend 1.9TD 55kw

- 
				Stanley
stale sviti kontrolka prehřátí
mam proble mam Punto 1.1i rok 99 na palubce nemam rucicku ale stale mi ted svíti cervena kontrolka prehratí...zkousel jsem odvzusnit a nic, zkusil jsem vymenit termostat a nic, zkousel jsem cidlo teploty a nic...vetrak na chladici funguje...emulze neni...stvrdle hadice taky ne...poradte prosim...
jo a take jsem se chtel zeptat jestli jexistuje nejaky navod (jako napr u Opel Corsa) kontrola pres ridici jednotku...tím vypípavanim na palubce apod.
diky

jo a take jsem se chtel zeptat jestli jexistuje nejaky navod (jako napr u Opel Corsa) kontrola pres ridici jednotku...tím vypípavanim na palubce apod.
diky

)))))))
)))))))