No, tak s tym servisom som to asi posral, asi to bola posledna i len vymena oleja u nich. Bol som tam a povedal som im, ze toho oleja tam naliali mnoho, ze to mam nad rysku MAX (dali tam 3L) a tipek hned ze on to pozrie, tak pozeral na tu tycku meraciu ze ved to je OK, ze to je po hornu MAX, ale ono to bolo uz horsie vidiet a jednoducho toho oleja je tam nad rysku (inak by to bolo na tej tycke vidiet presne, ale ked je cela od oleja aj nad hornou ryskou a tam je uz taka ta strunka tak to uz dobre poznat nie je). Proste robil zo mna blbca ze ved tam ma ist 3 litre a ze to je OK. A ja ze ale v knizke je 2,8 , ale ze tiez si myslim, ze 2dcl tomu nemozu vadit a on ze tomu neveri, ze tam ma byt 2,8 litra, ze to nemoze byt pravda, ze to sa vzdy udava na zaokruhlene na 0,5 litra a teda moje auto ma mat 3 litre

Ukazal som mu to v manuale aby veril, ale aj tak vysral som sa na nich a isiel prec, doma som v garazi odpustil ale 3dcl a uvidim, kedtak ich tam dolejem podla potreby.
Ono ja pocitam, ze ked sa vypustu stary olej, predsa len zostane na stenach motoru a vsetkych jeho castiach hadam aj 1dcl ak nie aj viac stareho oleja, tak ked sa naleje novy, malo by sa naliat uz len o nieco menej nez presne max co doneho vlezie - alebo sa mylim?
Ale moja skusenost s tymto servisom neni dobra, ked ani nevedia kolko oleja ma ist do konkretneho auta tak neviem ako riesia ine opravy...
A BTW teda aby sme mali jasno, tak moze tomu motoru nejako vadit, ze sa tam namiesto 2,8L daju 3L ? podla mna to nie je o tolko moc aby to malo robit problemy, ci hej?