Moderátor: peta.smolik
Ahoj, jednoduše nějakým hmatem už nelze, tedy:
Úplně ti rozumím, já měl jen první a poslední garančku u FM za 4 700,- zlodějina. Olej přelili (nenechali ani pořádně vytéct - nový byl tmavší), problémy na kterém jsem upozornil nevyřešili - jen stupidní výmluvy. Brzda po promazaní autorizákem zadrhávala - sám jsem promazal vodítka a už OK. Kolega měl v OV první servis levný ale na 2. se zahojilim.scale píše: ↑01 zář 2021, 19:22Nevím přesně odkud jsi, ale pokud chceš neautorizovaný servis, můžu doporučit s vlastní dobré zkušenosti tento: https://www.slafis.cz/index.php?page=O% ... ice&id=001
Tiež mi zmizla po tisíc km, ale pri 90 tisíc km zas vyskočilam.scale píše: ↑10 čer 2023, 08:18Ahoj, prosím tě, zmizela ti tedy ta hláška servisu po ujetí 1000 km natrvalo ?
Já mám jít teď v červenci na 4. servisní prohlídku, ale když mi řekli,že mě to bude stát 8000 kč, tak na to kašlu a nechám si udělat servis už jinde. Akorát nechci,aby mi stále vyskakovala hláška servisu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |