Uz skor som raz pri nastartovani motora zaznamenal nekludny volnobeh a vibracie, no pri dotyku s plynovym pedalom vsetko ustalo....az dodnes, auto zacalo za jazdy cukat a rozsvietila sa oranzova kontrolka motora (neskor zacala blikat), na volnobehu otacky klesli a lietali niekde medzi 600-700 a cele auto opat vybrovalo, pridalo sa k tomu aj klepanie (zvuk vychadzal akoby priamo z motoroveho bloku), pri pridani klepanie zmizlo, no objavil sa nepekny prdivy zvuk vyfuku (cele to posobilo, akoby motor bezal na 3/2 valce). Pri ceste spat uz som pocitoval aj neskutocnu stratu vykonu, musel som ho drzat na 3000 ot./min aby som niekam dosiel. Ako som sa tu docital, skusil som odpojit batrku a rano to pojdem overit, ale velmi tomu neverim.
stretli ste sa uz s podobnym problemom ? Dakujem pekne

Punto II 1.2,16v . r.v. 2001 , najazdene 79000, neprehrieva sa, chladiaca zmes nemizne a je cista, olej nepribuda.

Ostala ale svietit oranozva kontrola motora, RJ si zrejme este stale pamata chybu, tak som odpojil baterku a o par hodin ju nahodim opat. Indukcna cievka mala dost velke praskliny aj zo zadnej strany.
 Ostala ale svietit oranozva kontrola motora, RJ si zrejme este stale pamata chybu, tak som odpojil baterku a o par hodin ju nahodim opat. Indukcna cievka mala dost velke praskliny aj zo zadnej strany.