Jj, už rozumím, musel jsem si k tomu najít takový pěkný obrázek, abych to pochopilMark L. píše:Cvakne a nic... vsak ano. Pokud se pastorek dostatecne nevysune (tim myslim do polohy zaberu), tak nezacne starter tocit. V opacnym pripade by se do ozubeni vence ani nedostalo, jen by to skrcelo, zuby o zuby. Starter toci, az je pastorek v nejake poloze a to predpokladam, ze zajetej do ozubeni vence. Brachovi to taky jen cvaklo a nic.
Na to zatikani se musim podivat. Mam JTD a altik urcite trosku jinam posunutej nez ty s 1.6kou, ale zatikani do motoru je problem kazdopadne. Zatim jsem si niceho nevsiml.
 , ale jak na to koukám, tak by to mohla být spíš ta cívka. Důvod je ten, že v sobotu, když jsem to zkoušel, tak první pokus nic, s autem se absolutně nehnulo a druhý pokus bez problémů... ach jo.
 , ale jak na to koukám, tak by to mohla být spíš ta cívka. Důvod je ten, že v sobotu, když jsem to zkoušel, tak první pokus nic, s autem se absolutně nehnulo a druhý pokus bez problémů... ach jo.Pro lamy jako su já: http://startery.webnode.cz/konstrukce/" onclick="window.open(this.href);return false;

Teď to funguje dobře, ale nerad bych, aby se mi to zase stalo někde mimo civilizaci
  Teď to funguje dobře, ale nerad bych, aby se mi to zase stalo někde mimo civilizaci