Pomozte prosim
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Pomozte prosim
Som tu novy prepacte ak otravujem a som zo SLovenska...Mam punto 2002 rocnik 1,2 8v...uz asi viac ako mesiac mam spotrebu na pocitaci 14litrov a aj po vypocitani mi to neako takto sedi..spotreba na pocitaci kolise od 12-15 litrov maximum..Prva diagnostika ukazala vadnu zadnu lambdu sondu tak som kupil novi Boshku a vymenili mi to.Po oprave auto dalej papkalo rovnako benzin tak som siuel opet na diagnostiku ale ta ukazala ze je vsetko v poriadku...Prosim o radu,uz naozaj neviem co mam robit...
((( Robi mi to vyse mesiaca..Predtym som mal strasne vadnu pruznu spojku na vyfuku a nemal som peniazky na opravu tak som tak jazdil cca mesiac az pokial to nebolo akutne tak som to vymenil...

- Reklama
- SpiritWolker
- Všeználek
Re: Pomozte prosim
hm, kolko ti pise spotrebu na lcd? tam su udaje v km na liter - nie spotreba l na 100km
ak ti tam pise 15 km/l tak to mas spotrebu 6.66 litra na 100km
prepočitavas to spravne?
ja mam rovnaky motor, spotreba okolo 18-20km/l teda 5 - 5,5l na 100km
pred pokazenim vlnovca ti ukazovalu aku spotrebu? mas pod autom 2x tlmic? alebo len jeden?
ak ma 1,2 8V dieru vo vyfuku ide jeho spotreba rapidne hore
ak ti tam pise 15 km/l tak to mas spotrebu 6.66 litra na 100km
prepočitavas to spravne?
ja mam rovnaky motor, spotreba okolo 18-20km/l teda 5 - 5,5l na 100km
pred pokazenim vlnovca ti ukazovalu aku spotrebu? mas pod autom 2x tlmic? alebo len jeden?
ak ma 1,2 8V dieru vo vyfuku ide jeho spotreba rapidne hore
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Dakujem za reakciu..Momentalne mam na pocitaci 13,6 a ukazuje mi ako pises 13,6km/l
Pod autom ako sa pytas tak mam iba jeden ten tlmic..A po navsteve servisu mi povedali ze vyfuk mam uz dost zly,vsade kde je uchyteny tak mam dieru a aj tlmic na vyfuku mam hrdzavy taze mi odporucili ho vymenit..no Peniazky nemam az na taku velku opravu kedze som teraz menil Lamdu + musim prezuvat na zimu...Takze tvoj nazor je ze spotrebu mi ukazuje dobru aj ked kusok velku a tu zvecsenu mam pre ten deravy vyfuk???
Pod autom ako sa pytas tak mam iba jeden ten tlmic..A po navsteve servisu mi povedali ze vyfuk mam uz dost zly,vsade kde je uchyteny tak mam dieru a aj tlmic na vyfuku mam hrdzavy taze mi odporucili ho vymenit..no Peniazky nemam az na taku velku opravu kedze som teraz menil Lamdu + musim prezuvat na zimu...Takze tvoj nazor je ze spotrebu mi ukazuje dobru aj ked kusok velku a tu zvecsenu mam pre ten deravy vyfuk???
- SpiritWolker
- Všeználek
tak to je jasne
ked mas vsade diery tak to ma mega spotrebu
je to tiez lenive a musis viac tlacit na pedal, preto ta spotreba, dalsie info tu https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=69&t=10917

Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Dakujem pekne...mas to umna:)