diery v palubke

Autorádia, navigace, repro, audio-zástavby - všecko kolem duc duc

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
trutan
Fiaťák
Příspěvky: 69
Registrován: 06 kvě 2009, 20:08

diery v palubke

Příspěvek od trutan »

majstri tento tyzden som si kupoval do punta palubky reproduktory, rozmer diery sedi, ale hlba nie, takze to nezavrem,velky magnet... Zatial som nechal repraky len prikrutene ktomu krytu a trcia von. Nove radio islo osadit dobre, len bolo treba vyhodit jeden plech zo stareho.

Nie som ale spokojny stym ako to etraz "hra". Reproduktor by mal mat ozvucnicu nie to este ze trci z palubnej dosky. je to audio research bluer series. Akej znacky by sa tam hodili repra?
Casom by som pridaval aj nejake basaky, to skor ale do dveri ako dozadu. Bavil som sa s jednym chalanom co ma punto, on si zhanal tie dverne plasty s pripravou na repra, vraj mu odkialsi z daleka posielali a nepasovali mu diery.
Reklama
 

Uživatelský avatar
b.a.r.t.i.i.k
Začátečník
Příspěvky: 28
Registrován: 01 pro 2009, 14:53

Re: diery v palubke

Příspěvek od b.a.r.t.i.i.k »

No ja mam v palubovce repraky o prumeru 8cm...jdou zavrit ale i kdyz nejsou cinsky tak to stoji za prd..:-) nejlepsi je koupit komponentni a do palubky dat vyskovy a do dveri basaky..:-) tak to budu delat ja..:-) nestoji za to utrace za nejaky malinky repracky ktery ti fakt nic nezahrajou to je jen aby ti to rvalo usi..:-) mam vzadu v krytu na kufr JBLka a to je uz nejakej hukot..:-) takze doporucuju sehnat ty plastovy kryty na repra do dveri nebo tam udelat diry a vyhrat si to uz pak je jinaci zahrani.:-)
FIAT Punto mk1 1998 1.2 44kw , centál, JBL GTO938....
trutan
Fiaťák
Příspěvky: 69
Registrován: 06 kvě 2009, 20:08

Re: diery v palubke

Příspěvek od trutan »

prave ze som to chcel do tej palubky vyriesit docasne. Ma nenapadlo, ze hlba bude vadit. jak tak pozeram objednavat nove plasty na dvere nebudem,tolko korun sa mi zda moc. Mozno niekedy navstivim vrakac a budem mat stastie.
trutan
Fiaťák
Příspěvky: 69
Registrován: 06 kvě 2009, 20:08

Re: diery v palubke

Příspěvek od trutan »

problem vyrieseny: odlomil som na krytke packy do ktorych idu sruby, potom to zavret islo a zvuk je o nieco lepsi.
Odpovědět

Zpět na „Punto - autohifi“