čo Ti ho niekto rozbil či čo?
inak okno tu asi nezoženeš, skús radšej cez autobazar.eu pohladať nejaké vrakoviská ,alebo Puntá na diely tam skôr pocjodíš
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
jj vo velkom mederi jak som bol na chate rozbili a este mi aj ukradol autoradio servisne a zarucne knizky a plnu tacku oblozenych chlebickou:( a pozral som tam len neni tam nic moc este uvidim u nas v bazare pondelok ci nahodu nemajju na nejakom buchnutom
ale dobre vies ze si za to mozes sam... na co si nechavas panel na radiu a nedal si si ho doel?na co si nechavas v aute servisnu a zarucnu knizku sak to ti je pri soferovani na dve veci? a tych chlebickou mi je luto
Fiat Grande Punto 1,2 8V, r.v 2008 a Fiat Punto 1,4 GT, r.v. 1998
takze okno je uz objednan zajtra mi ho tatko namontuje lebo ja by som s jednu ruku asik nespravil nic a uz sa len dat treba dokopy zacat pracovat a venovat sa punto hlvne urobit novu kabelaz co mi dotrhali
Fiat Punto Mk21.2 16V 59kW/80PS r.v.2001 - sériový stav Seat Ibiza 6k1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)
poradi mi niekto prosim vas s vyberom koles lebo mam dilemu z 14 alebo 15 a vidim to tak ze
14-male kolesa spotreba normal
15-krajsie vacsie, spotreba o nieco vacsia a tvrdsi podvozok este keby som chcel k tomu kupit pruziny tak pocitam ze to bude dost tvrdsie:(