Moderátor: peta.smolik

sice to nebude mít turbo efekt ani takový výkon ale jede to docela hezky
  sice to nebude mít turbo efekt ani takový výkon ale jede to docela hezky 
co je pořádný kit sání??? já mám konus KN svedený nerez potrubím do nárazníku a rozdíl jsem nějak nepocítil. on motor 1,8 16V jede jak střela sám o soběDabel píše:doporučoval bych to jen přečipovat dat pořádný kit saní spruchodnit výfuk a zaručeně to pojede jako střelasice to nebude mít turbo efekt ani takový výkon ale jede to docela hezky
 ale kit sani sam o sobě moc nepřidá akorád změní zvuk. V nárazníku je nej nej místečko a pokud má saní krátkou vzdálenost nasavaného vzduchu ke klapce tak sice to nepoznáš ale fakt to neco přidá. ja to ted budu dělat a ješte budu vyhazovat katik tak sem zvědav co to udělá
 ale kit sani sam o sobě moc nepřidá akorád změní zvuk. V nárazníku je nej nej místečko a pokud má saní krátkou vzdálenost nasavaného vzduchu ke klapce tak sice to nepoznáš ale fakt to neco přidá. ja to ted budu dělat a ješte budu vyhazovat katik tak sem zvědav co to udělá 
 u filtru je duležitý asi kolik vzduchu jím projde ..to je asi ta nejjednoduší a ještě cenově přijatelná cena
 u filtru je duležitý asi kolik vzduchu jím projde ..to je asi ta nejjednoduší a ještě cenově přijatelná cena| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |