!!!!!!!POZOR!!!!!!!mafi píše:zeberte negdo gril
Gril jeden zabezpecim je dost velky takze niekto kto zabezpeci uhlie alebo brikety....podplac mam tusim....
Viete ze zo svojho skromneho platu nemozem vsetko tahat sam
 :D:D
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
!!!!!!!POZOR!!!!!!!mafi píše:zeberte negdo gril

Stačí večšie mesto, aby som vedel, na čo sa mám pripravyť
  Stačí večšie mesto, aby som vedel, na čo sa mám pripravyť  

netSensk1 píše:ten googl je mocna vec , vies otom ?
http://www.babica-bojna.sk/index.php?str=doprava" onclick="window.open(this.href);return false;
flasu bacardi , dakujem
 , malo to dva účeli, tým prvým bolo to že som chcel nejak na seba upozorniť, a tým druhým to, že som v práci a kým by som dosiel o pol noci z práce domov, aby som si to nasiel, tak by som na to zabudol
 , malo to dva účeli, tým prvým bolo to že som chcel nejak na seba upozorniť, a tým druhým to, že som v práci a kým by som dosiel o pol noci z práce domov, aby som si to nasiel, tak by som na to zabudol   , ale vďaka
 , ale vďaka , no ok tak si upozornil na seba a 3. ucel je to bacardi
 , no ok tak si upozornil na seba a 3. ucel je to bacardi 

ee trnava a pol v jednej a blavaci v druhejnetSensk1 píše:inak mafi ak by nas bolo nahodou 15 a podobne tak dufam ze sa tie dve chatky rozrataju medzi realny pocet ludi .. nie ze 10ti si daju po 10 a ti 5ti si cvaknu celu chatku ... ci ?
 :D
:D 

bud tak alebo si dones podla chuti co chces....bude gril tak nevidim problem spravit na tom aj pizzu z krabicemafi píše:jedlo si musis chytit na udicu

do Bojnej
  do Bojnej   tak zabavujem jednu 2 postelovu izbu
  tak zabavujem jednu 2 postelovu izbu  ale v podstate mi bude stacit aj jedna postel
 ale v podstate mi bude stacit aj jedna postel  
  hahaha
 hahaha takze budem dost unaveny npo ceste
 takze budem dost unaveny npo ceste 
 donesiem aj ja jednu flašu
 donesiem aj ja jednu flašu 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |