asi to cidlo otacek, ale melo by to zdechnout cukanim... nebo me se takto vypinal motor kdyzjsem mel slabou baterku... pod plynem nic, prijizdim na krizovatku v 20kmh vyradim 2ku a auto chiplo... mysllel jsem ze se dusi, ze ma malo vzduchu a poddobne a hle, slaba baterka... mozna je to u tebe nesmysl, ale stalo by za to ji promerit nez koupis novy cidlo otacek

jinac s vetrakama... jak bylo pred dvouma tydnama to mega horko v cechach, tak vetrak se mi spoustel cca kazdych 5min (jizda po meste, semafory, krizovatky, zacpy a podobne), jinac za jizdy v 90kmh se mi snad jeste nikdy nespustil. Tak same zahraty auto, stani na dvore, tepl occa 30°C tak co 5min, to chlazeni.
A na co si davat pozor? Korozi, vlhkost ve svetlech a hlavne jestli u toho budes sam nebo ho budes moct poradne prolezt, tak zkontroluj jestli nemas u ridice nebo za ridicem vlhkej koberec ci dokonce mokrej!!! Pokud jo tak pryc od toho. Nevim jestli u vsech, ale u hodne HGT zatyka dovnitr do auta a prave to poznas vlhkym kobercem.
Hele, ale ten motor prover poradne, protoze je to srdce auta a kupovat HGT se spatnym motorem neni moc dobry.
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)