, nieje to sice vela ale staci, tak chystajte skla ideme lepit, uz nech to je povolene, vraj cakaju na MDPT SR, kto pozeral JOJ tak videl kto nie tak uz vie tiez
 , nieje to sice vela ale staci, tak chystajte skla ideme lepit, uz nech to je povolene, vraj cakaju na MDPT SR, kto pozeral JOJ tak videl kto nie tak uz vie tiez  
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy, zokot
 Akonáhle to schvália, už aj dolepujem na predné...Na predošlom aute som ich mal aj tak, no to bolo po policajtovi
 Akonáhle to schvália, už aj dolepujem na predné...Na predošlom aute som ich mal aj tak, no to bolo po policajtovi 

mohly by mne by sa tam hodila:)))
 mohly by mne by sa tam hodila:)))

Já jsem je na předních oknech měl+ zatmavení čelního skla clonou zhruba do půlky okna, ve dne to nemělo chybu, ale v noci děs a utrpení.Takže šly dolu.
  Já jsem je na předních oknech měl+ zatmavení čelního skla clonou zhruba do půlky okna, ve dne to nemělo chybu, ale v noci děs a utrpení.Takže šly dolu.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |