HELP - vykradene Punto II (Praha)...

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno
muWme
Začátečník
Příspěvky: 32
Registrován: 14 zář 2006, 21:05

HELP - vykradene Punto II (Praha)...

Příspěvek od muWme »

Hi all..
mozna je to uz celkem bezpredmetne ale presto to zkusim...

nekdo mi po tejdu (po koupi) vycesal karu.. taky tak trochu moje blbost.. sem zvyklej na central na DO a tady sem ho zatim nemel takze sem zapomel zamknout.. takze zmizelo original radio (Blaupunkt) a ja osel sem nechal ve dverich tu vydlicku na vyndani radia a bohuzel na ni byla samolepka s kodem k radiu.. holt za blbost se plati a stejne sem tam chtel davat nejake radio svoje... co je ale horsi a na to sem prisel az dnes..
v Puntu bylo nezavysle topeni ktere se zap. a vyp. pouze DO ktere sem taky vcera hledal v kastliku u spolujezdce a ejhle nebylo.. asi si mysleli ze je k radiu, nedalo by se nekde sehnat? co sem se tak poptaval tak me upozornovali vsude ze to ovladani stoji tak okolo 10-20.000,- coz se mi teda rozhodne davat nechce...
ve fiatu nebyli ochodni mi zjistit jestli to ntopeni tam bylo uz od vyroby abych zjistil jakej presne typ tam byl

misto kradeze: Praha, JM, ovladani velikosti cca krabicky od cigaret, dve tlacitka a dioda...
Reklama
 

petyrekk
Začátečník
Příspěvky: 29
Registrován: 20 bře 2006, 10:57
Bydliště: VYSOČINA

Příspěvek od petyrekk »

Tak napiš,jaké nezávislé topení tam máš,třeba opiš údaje,které jsou uvedeny na štítku topení.Ještě by mne zajímalo,kde tam to nezávislé topení máš umístěno.
Pro ostatní:Máte někdo zkušenosti s nezávislým topením v Puntu,mám na mysli umístění topení,ovládání a tak podobně.
Nezávislé topení mám,ale už asi čtrnáct dní řeším otázku,kam jej vhodně umístit.Je to vzduchové topení,výkon má dostatečný,ale stále se mi nepodařilo vyřešit Nerudovskou otázku,kam s ním.
Reálná místa připadají v úvahu zatím dvě:

Místo 1- umístění pod sedadlem řidiče,nebo spolujezdce ve směru jízdy,ale jednak bych musel vyříznout část výztuhy karoserie,ale potom by výfuk pro topení byl příliš nízko pod vozidlem a proto mám obavu,že bych jej při nejbližší příležitosti někde urazil.

Místo 2- umístit topení místo řídící jednotky a přes tlumící přepážku motoru udělat průduch do kabiny.Při tomto umístění ale není možné využívat samoregulaci topení,která se řídí teplotou v kabině a teplotou nasávaného vzduchu do topení.Jedině k sání topení připevnit ohebnou tvarovací hadici,která by umožnila sání z kabiny.

Uvítám jakékoliv připomínky,snad na něco společně přijdeme.
Jedná se o vůz Fiat Punto rv.96 1.1 40kw třídveřová verze.
PS:Jedna taková větší drobnost - topení je naftové,ale umístění nádržky s palivem jsem již pravděpodobně vyřešil. :shock:
KAŽDÝ PRACUJE JAK UMÍ.A NĚKDO JEŠTĚ HŮŘ
muWme
Začátečník
Příspěvky: 32
Registrován: 14 zář 2006, 21:05

Příspěvek od muWme »

jo tak to teda fakt nevim kde je, ja do auto moc nedelam hlavne jezdim a servisuje mi to znamej...kazdej by mel delat to co umi nejlepe :-)

Topeni je tam uz montovane pred prodejem, kdysi to byl v nemecku predvadeci vuz, zitra jedede k servisakovi kterej mi bude presne zjisti typ a zajede s tim nekam kde to zjistej podrobne a pak si to taky necham ukazat kde to je namontovane pripadne vyfotim a vystavim...
petyrekk
Začátečník
Příspěvky: 29
Registrován: 20 bře 2006, 10:57
Bydliště: VYSOČINA

Příspěvek od petyrekk »

Děkuji za ochotu,budu rád a snad to pomůže nejen mě. :shock:
KAŽDÝ PRACUJE JAK UMÍ.A NĚKDO JEŠTĚ HŮŘ
Zamčeno

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“