,,ale ako tak pozerám že moja dievka tomu šlape na plyn tak idem si zhánať dáku ete jednu robotu
 ,,ale ako tak pozerám že moja dievka tomu šlape na plyn tak idem si zhánať dáku ete jednu robotu  

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

najdi jej tu druhu robotuZV-JANTO píše:No sa to povie,ale ja ju chovám už 19 rokov tak to už len trpieť treba
 a hod sem nejake foto ked budes mat cas, najlepsie tej holky s autom
 a hod sem nejake foto ked budes mat cas, najlepsie tej holky s autom 
 , ale bude foto :mrgreen:ved vlastne ho tam mám to foto
 , ale bude foto :mrgreen:ved vlastne ho tam mám to foto  

ZV-JANTO píše:No sa to povie,ale ja ju chovám už 19 rokov tak to už len trpieť treba
 teším sa na fotky
  teším sa na fotky 

-- http://pokec.azet.sk/zv-janto/fotoalbum ... da59062a83" onclick="window.open(this.href);return false;
 -- http://pokec.azet.sk/zv-janto/fotoalbum ... da59062a83" onclick="window.open(this.href);return false; ,inac tie disky puntasovi slusia,uz som ich videl nekde a sa mi to velmi pacilo,neplanujes menit volant za sportovy a podobne? ak by ano mal by som 100% zaujem o ten tvoj pokial neni osuchany nejak moc.,neviem taky zohnat,a ked ano tak je zosuchany strasne,.ked tak daj mi vediet ,napis SZ a sa dohodneme,mam interier zladeny v ciernej kozenke a uz len chyba mi tam volant(urobil by si mi radost heh
,inac tie disky puntasovi slusia,uz som ich videl nekde a sa mi to velmi pacilo,neplanujes menit volant za sportovy a podobne? ak by ano mal by som 100% zaujem o ten tvoj pokial neni osuchany nejak moc.,neviem taky zohnat,a ked ano tak je zosuchany strasne,.ked tak daj mi vediet ,napis SZ a sa dohodneme,mam interier zladeny v ciernej kozenke a uz len chyba mi tam volant(urobil by si mi radost heh   )
 ) 

147 800 dla tacho...  ale skutočne to neviem
  147 800 dla tacho...  ale skutočne to neviem  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |