tak ja si beriem na starost pocasie, ostatni sa postarajte o datumJarcesko12 píše:Datum tam bol na 16.aprila ale mne sa zda ze nevichadza ani pocasie ani termin ......Ludia skuste mi stym niekdo nejako pomost??

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
tak ja si beriem na starost pocasie, ostatni sa postarajte o datumJarcesko12 píše:Datum tam bol na 16.aprila ale mne sa zda ze nevichadza ani pocasie ani termin ......Ludia skuste mi stym niekdo nejako pomost??
mk2 BY330AR?gogo2 píše:inak linomaniac teraz kukam, ze si z BYja som tiez mozno si tu videl behat taky sedy sporting
nie, tak ten som nikdy u nás v Hliníku nevidelgogo2 píše:ano
Takže počasie, ako som sľúbil, som vybavil. Moja časť je splnená.Jarcesko12 píše:Dobre chlapci potom budeme kecat:-)) len treba najprv dat do hromady ten zraz tak nehame ten datum na toho 16??? Ako cete vy?? Len ma trapi ta zima a dazd:-(( Neviem ja sa prisposobim ostatnym len sa zhodnite nejak....
A ty by si už mohol konečne prestať rozdávať pokyny a mal by si začať rozmýšľať, čo na tom zraze chceš robiť okrem toho, že nič, keď to už pol roka organizuješ, ako sme si všetci všimli, 16.4. je za dva dniJarcesko12 píše:Dobre chlapci potom budeme kecat:-)) len treba najprv dat do hromady ten zraz tak nehame ten datum na toho 16??? Ako cete vy?? Len ma trapi ta zima a dazd:-(( Neviem ja sa prisposobim ostatnym len sa zhodnite nejak....
a kde mas free letisko???Jarcesko12 píše:Lajdak je to zo mna no mame tu free letisko sice ziadna slava ale staci)A nevem co bi si navrhoval???:-)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |