Dobry den, jsem celej zivot fiatak, nenecham na ne dopustit.Lidi co na ne nadavaj jezdi vetsinou celej zivot ve 105kach

No nic, chystam se koupit nove Bravo 1.4 T-jet. Chci presedlat z pandy 100hp, kterou daruji manzelce.

Doufam,ze se nekde nezrakvi, neb to auto je neuveritelna strela. No Bravo se mi moc libi, nemel jsem moznost se v nem svezt. Vsude pisou super super ale je tu jedna vada a to je rizeni , presneji prilis vykone servo. Je to opravdu neco tak hrozneho? Jaka je vase zkusenost. Prijde mi,ze ti pisalci v kravatach nevedi o cem pisi.Pry jak kdyz jedete na lede ......?????? absolutne nerozumim . V pande je tez dualtrip servo a vse je ok. Mozna by onen novinar chtel, aby mu volant brnel a kroutil se mu v rukach. Prosim dejte mi vedet jaka je Vase zkusenost ohledne serva v novem Bravu.Dekuji za odpoved.Jestli mi to muzete popsat, vzdyt T-jet ma na pristrojovce cudlik sport a tim by melo servo ztuhnout, v pande je to opravdu radost, panda drzi smer jak pribita. Mejte se fajn vsichni fiataci a la farmiere solare volare !!!!! Bowie