Paměť autorádia

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Marena
Začátečník
Příspěvky: 6
Registrován: 01 led 2007, 18:55
Bydliště: Znojmo
Kontaktovat uživatele:

Paměť autorádia

Příspěvek od Marena »

Ahoj lidi, mám takový problém. Mám FIAT BRAVA 1.6 r.v. 2000 a když si uložím nějakou stanici nebo dokonce i hodiny tak po vypnutí motoru a vytáhnutí klíčku se vše resetuje a vypadá to jako bych nic nenastavil a ani neuložil. Myslel jsem si, že mám vadné rádio nebo tak, ale vytáhl jsem ho a zapojil si tam svůj komerční CD přehrávač, který jsem měl v druhém autě, takže jsem věděl, že s tim to bude fungovat, ale ne. Po nastavení radia, ekvalizéru, stanic jsem vypnul motor, vytáhl klíček, znova nastartoval a vše bylo vynulované, připadá mi to, jako kdyby tam po vypnutí motoru nešel žádný proud, a proto se to nemohlo ani uchovat v paměti. Zkoušel jsem zde na fóru hledat jestli už nikdo jiný takový problém neměl a nic jsem nenašel, proto se omlouvám jestli jsem se přehlédl. Předem děkuji za případné rady jak na to.. :cry:
Reklama
 

muWme
Začátečník
Příspěvky: 32
Registrován: 14 zář 2006, 21:05

Příspěvek od muWme »

nevim jestli ti to pomuze.. kdysi sem do sveho Opla daval misto originalu autoradio s MP3 a mel sem stejnej problem v konektoru vzadu na kabelech bylo pro original prehozeny dva noziky (tusim ze napajeni anteny a udrzovaci napjeti pro pamet) skus si to promerit na konektoru na kterej nozik ti po vypnuti klicku jde stava..
nico_sk
Začátečník
Příspěvky: 25
Registrován: 23 říj 2006, 11:10
Bydliště: SR

Příspěvek od nico_sk »

Hej, presne tak, tiez ked som kupil auto, predchadzajuci majitel tam mal ine radio a pri predaji tam dal original a robilo mi to to iste. Vybral som radio a dal ine a na tom to nerobilo, nastastie bolo vidiet ktore dva kable boli prepojene, urcite to je aj tvoj pripad, ja som ich prehodil od vtedy to funguje normalne, ale idem aj tak kupit ten panel na normalne radio, lebo mam MP3 a to je iba na kazetu..
Marena
Začátečník
Příspěvky: 6
Registrován: 01 led 2007, 18:55
Bydliště: Znojmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marena »

Hej :) díky moc, přehodil jsem je a bylo to ono. Díky..
Fiat BRAVA 100 16v 1.6 HSX
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“