ved pohoda..ja som rad za nazory kazdeho

..co sa tyka magnatoch...kazdy ma svoje

co sa tyka komponentnych tak to som videl ze oddelene vysky ,ale kvoli comu je to dobre ak su oddelene ,,a niesu priamo na repru? no a co sa tyka ich cien..to je pravda..ze ta cena je dost podstatne vacsia

..do prednych repro fakt uz vela nechcem asi davat,,teda este napokon to bude mozno inak..a aj tak sa cenovo vysplham hore..ako ja zvyknem pri vsetkom

a tie doorboardy urobit,nj to som vravel,momentalne oni su tou prekazkou..ako to s nima bude..ci mi ich otec urobi z dreva a obtiahne sa latkou...coz by bolo super..jednak z pohladu toho ze budu z dreva..lepsie ozvucenie...a aj usetrim nad kupou..doorboardov z plastu..pricom na ne by som musel dat cez 1000sk..aj to malo vravim..takze tie vidim dve vyhody..ak by boli vyrobene z dreva,,lenze momentalne sa mu vobec do toho nechce pustat

,,a tak by som mal aj peniaze na repro

,,este asi tak..ze ak by boli z dreva..by sa dalo zvolit vlastnorucne rozmery..a to hlavne kvoli tomu ze by sa spravili tak aby sa nerezalo do tapaciru..elbo to nechcem ho rozoberat a robit kruha..z dovodu toho ze nechcem rozoberat tapacitr,,a uz sa mozno nenasadi ako bol..a aj z toho dovodu ze pri neskorsom predaji auta o par rokov..aby som len vybral doorboard z dreva s repro..dal spat stary original z plastu a je to,aby som nepredaval auto..s reprom..je mi dobre proste nejake veci nechat

coz budem potrebovat radu..bude neskor so zosikom..co vravis na tento set
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... id=9320121
za 200Eur..to planujem este neskor po osadeni repra JBL,,rad by som bol ak by to bolo ozvucenie v jednej znacke..,k tomu setu este tolko ze som nasiel na nete -teda docital.z.e osobne sa ten zosik predava za 150Eur,a subwofer za 150Eur tiez..a spolu umoznuje kupit tento set iba naj.z.a vyhodnych 200Eur..=100Eur usetri clovek...je dorby ten set,popripade vies poradit..aky zosik by mi bol potom dobry? alebo ake su dobre..a co maju splnat..pre dobre ozvucenie..aky vykon..a kolko kanalove su lepsie? oboznamit ma s vlastnostami proste anco pozerat,a ak aj vies nejaku dobru stranku slovensku na kupu repra..za dobre ceny a aj vyber..dik

..vela som toho napisal sry