Moderátor: peta.smolik
Myslíš že to už tam bolo ked si ho kupoval novérogi píše:dnes som obzeral podvozok a podbehy na plechovici po dvoch rokoch, a to som nemal robiť, v pravo v zadu a vľavo vpredu mám trochu premačknutí podbeh kde sú zaslepky, ím to sňad vyskočilo z balanceru mojé nervy, alebo bolo na retuši a debil to zle zdvihol na zdviháku, ale čo sa čudujem robím v automobilke, a viem ako to chodí, takéto chyby si zákazník nevšimne pri kúpe je to OK.
Prosím ťa čo sú to za záslepky načo to je_? Ja som to na autách nemal.Mal som aj cromu a ani tam si to nepamätámrogi píše:to čierne je zaslepka, mam záruku ale to by neuznali, na inom fore aj tu pisal tiramis , to čo mam ja nič oproti jeho fiatu, dobre si popozeraj cele auto z vonku aj odspodu
"durkovic" najhoršie na retuši je to že zákazník to buď nikdy neuvidí, a keď tak dosť neskoro, inak mojá plechovica im mohla aj spadnúť pri nakladaní na vozeň, najhoršie retuše sú oprava laku, ktorá sa robí ak je zastriekaná špina alebo je urobená priehlbina alebo ryha do laku, vtedy sa vybrusuje až do plechu, kde "zinok" ide doludurkovic píše:hmm no prezrel som svoj auto a okrem trocha obitého podbehu pri predných kolesách od kamienkov po zimách. naštastie tam nič poškodené ani retušované nieje
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |