Punto mk2 a sportovní pružiny z HGT
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Punto mk2 a sportovní pružiny z HGT
Chtěl sjem se zeptat jestli by mi šli na moje punto mk2 1,2 8V narvat sportovní pružiny z punta mk2 1,8 HGT. Dík za odpovědi
- Reklama
Re: Punto mk2 a sportovní pružiny z HGT
SAMOZREJMEJirka93 píše:Chtěl sjem se zeptat jestli by mi šli na moje punto mk2 1,2 8V narvat sportovní pružiny z punta mk2 1,8 HGT. Dík za odpovědi
ALE nebudes mat take znizenie ako bolo na tom HGT lebo to je tazsie auto ako 1,2
one world, one dream, one car
ten předek potřebuje dolů, ale nemám finance na novej komplet podvozek...
no je to vidiet ze ten predok by to chcelo dole no mas tri moznosti kupit len predne pruziny a dat ich na original tlmice alebo kupit sportovy podvozok alebo vyskovo nastavitelny sportovy podvozokJirka93 píše:ten předek potřebuje dolů, ale nemám finance na novej komplet podvozek...
- šutr
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ty heled, mě taky seděl docela zadek proti předku a protože mám ALU 195x50 r15 s podložkama, tak mi to občas i dřelo o lemy. Vyřešil jsem to tak, že jsem koupil nový pružiny na zadek a ejhle auto je stejně vysoko jako předek. Už byly asi unavené (i na jízdě to bylo celkem znát, jak se to houpalo a navíc kdykoliv jsem naložil kufr auto sedělo jako prase). Být tebou, tak auto nesnižuji, na naše silnice to moc není a punťas je jedno z mála aut, který vypadá celkem hezky i když má mezeru mezi kastlí a kolama
můj názor

Fiat Punťo II, 1.2 16V - 59KW, r.v. 2000
http://www.fiatclub.eu/vozidlo/fiat-punto-1057
http://www.fiatclub.eu/vozidlo/fiat-punto-1057
Potřeboval bych zjistit o kolik by mi to šlo dolů kdybych tam dal ty pružiny z HGT... Potřeboval bych tak 3 - 4 cm... Nevíte někdo ? nezkoušeli jse to ?
nehrozy aby to islo o tolko dole maximalne 1az1,5 cm na take znizenie su uz sportove pruziny co original sa nedavaju na autaJirka93 píše:Potřeboval bych zjistit o kolik by mi to šlo dolů kdybych tam dal ty pružiny z HGT... Potřeboval bych tak 3 - 4 cm... Nevíte někdo ? nezkoušeli jse to ?
tak myslíte i kdybych to dal na jtdéčko tak že by to třeba ty 2 cm nedalo? chci dávat 16tky tak to nechci dávat moc dolu
Takže problém s pružinamy zatím nevyřešen, a vzadu je to čímdál horší, nalořím dozadu 2 lidi a šourám blatníkem o pneu... proto se chci zeptat jestli to bude jen pružinama nebo i tlumiči.... popřípadě jaký koupit... Dík 

Určite si mal vymenit aj tlmiče,len si davaj pozor aby si nekupil neaku polsku alebo japonsku napodobeninu. Hlavne ked ich budes nahodou kupovat,tak si vsimni spodnu a aj vrchnu cas kde sa osadzaju sroby,na tmici by malo byt kovove osadenie. Ja som ich tiez menil a to kovove osadenie tam nebolo..zistil som to az po case ked idem pomalsie a je nalozene auto,tak to krasne vŕzga..nieje to prijemna muzika do auta
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
Díky za radu, jen pořád nevím jaké koupit.... vzadu mi to stašně sedí a jak do auta sednou 3 lidi tak mi to i šourá o lemy, jak jsem se tu někde dočetl mohlo by to být pružinami. Jen nevím jaké koupit, na aukru jsem našel nějaké polské za 380 kč kus.... což si myslím že bude sebevražda... jinak u nás v mototechně mi nabízel jiné ale zase polské za 600 kus... a nějaké švédské za 900 kus (prý nejvyšší kvalita, ale to maj napsaný i u těch za 380
)
Popřípadě jaký koupit i ty tlumiče ?? díky

Popřípadě jaký koupit i ty tlumiče ?? díky
A ked to zatazis,tak ti sucha len jedna strana alebo obidve? Nemal si na tom nahodou meneny blatnik?
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
no levá strana klesne o něco víc než pravá, měněný byl nárazník, ale o blatníku nic nevím
tak ma napadlo, mas tam vobec dorazy ked ti v zadu dokazu suchat kolesa ?