som ta aj zabudol pochvalit za fotky

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

, aj ked na nej viacerý chýbajú
 , aj ked na nej viacerý chýbajú 
 škoda že bola väčšina rozmaznaná a musel som mazať, ťažko sa fotí a šoféruje naraz.  Dúfal som že to všetci potiahnu až na Devín, ale v každom prípade zábavy bolo dosť, pán notár hodnotí ekšn veľmi kladne.
 škoda že bola väčšina rozmaznaná a musel som mazať, ťažko sa fotí a šoféruje naraz.  Dúfal som že to všetci potiahnu až na Devín, ale v každom prípade zábavy bolo dosť, pán notár hodnotí ekšn veľmi kladne.
nabuduce sa tesim nato ako to poladis ty ked si vravel ze na buduci rok nieco male chystas drzim palceBorisRossi píše:Ó, díkškoda že bola väčšina rozmaznaná a musel som mazať, ťažko sa fotí a šoféruje naraz. Dúfal som že to všetci potiahnu až na Devín, ale v každom prípade zábavy bolo dosť, pán notár hodnotí ekšn veľmi kladne.
PS: neviem odkial ste počuli že výsledky sa vyhlasujú od tretieho miesta, ja som vždy najviac zvedavý na to prvé
no a práve preto sa to vyhlasuje od 3tiehoBorisRossi píše:Ó, díkškoda že bola väčšina rozmaznaná a musel som mazať, ťažko sa fotí a šoféruje naraz. Dúfal som že to všetci potiahnu až na Devín, ale v každom prípade zábavy bolo dosť, pán notár hodnotí ekšn veľmi kladne.
PS: neviem odkial ste počuli že výsledky sa vyhlasujú od tretieho miesta, ja som vždy najviac zvedavý na to prvé
 aby to bolo napínavé jak trenky
 aby to bolo napínavé jak trenky  inak mne sa strašne páči tá fotka môjho cabria v tej križovatke ako som sa tam snažil vopchať
 inak mne sa strašne páči tá fotka môjho cabria v tej križovatke ako som sa tam snažil vopchať  neviem kto ju tu dával
 neviem kto ju tu dával 
ano ano ... diky fakt je dobrá... pobavila maPetkoPN píše:Pepoxx ja som ta cvakol v tej tazkej chvili na krizovatke:)
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |