Moje autíčko bude na predaj, keďže kupujeme do rodiny tretie boli by mi dve nanič a radšej chcem novšieho megana a obe živiť nezvládnem. Vedel som, že to tu raz napíšem, bohužial som netušil že tak skoro a nečakane. Najradšej by som ho nepredal, ale chcem aj meganovi dopriať, takže financie bokom sa zídu. Dúfam, že ma teraz neodsúdite zato, ale pre mňa je to najrozumnejšia voľba. Píše sa to ťažko ale tak podme do toho:
Auto by som najradšej predal vcelku tak ako je. cenu si netrúfam povedať, je v ňom neskutočne veľa penazí, bolo o neho starané, avšak pri pohľade na inzeráty netuším koľko za neho pýtať.
Ak by sa nenašiel kupec, čo by ho zobral hned, tak bx som ho pustil na diely, ale nebudem ho predávať ako vrak kedže je plne pojazdné skôr pojde do sériovej podoby a veci z neho popredám.
Ak by ste mali dakto záujem píšte mi prosím, ale najradšej by som ho dal vcelku, takže veci z neho nebudem stŕhať hned.
Dúfam, že sa tu za to na mňa nikto nenahnevá, ale išiel by som proti sebe v istých veciach ak by som si ho nechal. Treba to brať pozitívne, mohol som ho rozbiť a bolo by po paráde.
Hlavne mi moc nenaložte za moje rozhodnutie...
Na koniec dám just smajlíka...