škoda že to mam trochu zruky no do ty Prahy
  škoda že to mam trochu zruky no do ty Prahy   .... vůně čerstvě vypráno to zní zajímavě
  .... vůně čerstvě vypráno to zní zajímavě  
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 škoda že to mam trochu zruky no do ty Prahy
  škoda že to mam trochu zruky no do ty Prahy   .... vůně čerstvě vypráno to zní zajímavě
  .... vůně čerstvě vypráno to zní zajímavě  
 Ještě mi k tomu ustřihl nalepovací suchej zip, takže jsem to prdnul na koberec mezi sedačky...
 Ještě mi k tomu ustřihl nalepovací suchej zip, takže jsem to prdnul na koberec mezi sedačky... 
 ty Wunderbaumy voněj pár dní a konec
  ty Wunderbaumy voněj pár dní a konec  

Díky
 Díky  Teď už jen vymyslet nějaký lepší uchycení.
 Teď už jen vymyslet nějaký lepší uchycení.
 Silnejšia baterka je v zime len výhodou
 Silnejšia baterka je v zime len výhodou 

Zase tam byla voda písek. Netušíte někdo, kudy by se to tam mohlo dostávat? Mně už fakt nebaví to pořád čistit.
 Zase tam byla voda písek. Netušíte někdo, kudy by se to tam mohlo dostávat? Mně už fakt nebaví to pořád čistit. 
 (já mám bajonet) ale ty můžeš mít i šroubovací, ale nádrž se mi nebo respektive podtlak v ní se mi dělá jak v létě tak i v zimě... Pokud ti to nepšoukne
  (já mám bajonet) ale ty můžeš mít i šroubovací, ale nádrž se mi nebo respektive podtlak v ní se mi dělá jak v létě tak i v zimě... Pokud ti to nepšoukne   tak je to jasný že sice zavřeš hrdlo ale někde pod víkem v hadici nebo těsně pod hrdlem je dírka kterou se tam dostává bordel z blatníku od kola.
  tak je to jasný že sice zavřeš hrdlo ale někde pod víkem v hadici nebo těsně pod hrdlem je dírka kterou se tam dostává bordel z blatníku od kola. bude chyba někde jinde a ten bordel se tam dostává jinudy
 bude chyba někde jinde a ten bordel se tam dostává jinudy Ještě mě napadlo, že strejda než mi punto prodal, tak nechával měnit kus tý přívodní trubky do nádrže, protože mu z toho někdo chtěl ukrást benzín a teď je tam kus nějaký gumový hadice.
 Ještě mě napadlo, že strejda než mi punto prodal, tak nechával měnit kus tý přívodní trubky do nádrže, protože mu z toho někdo chtěl ukrást benzín a teď je tam kus nějaký gumový hadice.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |