casu je dost
 casu je dost  inak ja tam svami chvilku pobudnem na tej lodenici ale potom budem muset prchat do prace
 inak ja tam svami chvilku pobudnem na tej lodenici ale potom budem muset prchat do prace  
  to je jak napoky...a ani puntika som nemal kedy poumývať ...
 to je jak napoky...a ani puntika som nemal kedy poumývať ...Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 casu je dost
 casu je dost  inak ja tam svami chvilku pobudnem na tej lodenici ale potom budem muset prchat do prace
 inak ja tam svami chvilku pobudnem na tej lodenici ale potom budem muset prchat do prace  

som aspon fajin vytriezvel
 som aspon fajin vytriezvel  :D:D ale vidis musime potom vymenit cisla lebo asi by som isiel s tebou mato
:D:D ale vidis musime potom vymenit cisla lebo asi by som isiel s tebou mato  sak stejne by som musel ist na seate keby idem... mate aj nejake foto ?
 sak stejne by som musel ist na seate keby idem... mate aj nejake foto ? bolo zastúpenie z každého troška, nejaký taliani, nemci, zopár žabožrútov, nechýbalo zastúpenie ani kategórie N1, Matto dokonca vravel, že aj lokomotíva tam bola ale to som ja nevidel
  bolo zastúpenie z každého troška, nejaký taliani, nemci, zopár žabožrútov, nechýbalo zastúpenie ani kategórie N1, Matto dokonca vravel, že aj lokomotíva tam bola ale to som ja nevidel   niektorí sa dokonca aj okúpali, havovci si tam tiež užili
  niektorí sa dokonca aj okúpali, havovci si tam tiež užili   no čo viac by sme mohli chcieť
  no čo viac by sme mohli chcieť  
 ... aj ked sme boli až 4
  ... aj ked sme boli až 4  (Matto, Toti, Spiritwolker,Kovalsky), ale nasmiali sme sa, pokecali a aj trošku povozili a o tom to je, dúfam , že niekedy na jar sa vidíme znovu
 (Matto, Toti, Spiritwolker,Kovalsky), ale nasmiali sme sa, pokecali a aj trošku povozili a o tom to je, dúfam , že niekedy na jar sa vidíme znovu 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |