PS: Ukaž fotky - jak bavora tak octu:-)
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

, ale to Punto jsem chtěl hlavně na popojížďky i na dálky. Trochu mě to mrzí, ale jedeme dále. Nicméně jsem se těšit na diametrálně odlišné přestupy
 , ale to Punto jsem chtěl hlavně na popojížďky i na dálky. Trochu mě to mrzí, ale jedeme dále. Nicméně jsem se těšit na diametrálně odlišné přestupy  . Nu co, bude Octa, navíc je teda mnohem větší.
 . Nu co, bude Octa, navíc je teda mnohem větší.  . Octu přidám až bude...
 . Octu přidám až bude... Ty bavory moc neznam - co to je? E38? Ty světla asi nejsou orgio,co?
 Ty bavory moc neznam - co to je? E38? Ty světla asi nejsou orgio,co?  
 . Je to mazel, tam neorigo není nic. Každopádně velké to je, ale také je to sakra povoz. Jezdím s ním, tak jednou za týden na delší cestu. Teď v zimě vůbec, akorát jednou za měsíc když je sucho ji projedu, ale jinak vůbec.
 . Je to mazel, tam neorigo není nic. Každopádně velké to je, ale také je to sakra povoz. Jezdím s ním, tak jednou za týden na delší cestu. Teď v zimě vůbec, akorát jednou za měsíc když je sucho ji projedu, ale jinak vůbec. Byla to ta nejnovější s DSG a teda musím říct, automat řadil naprosto dokonale, odhlučnění super, ale bože, ty sedačky... Sedí se jak v kostele na lavici a podvozek je taky naladěný dost dotvrda. Samozřejmě oproti Puntu to bude asi lepší, ale i tak, u tak velkého auta bych čekal trochu pohodlíčko.
 Byla to ta nejnovější s DSG a teda musím říct, automat řadil naprosto dokonale, odhlučnění super, ale bože, ty sedačky... Sedí se jak v kostele na lavici a podvozek je taky naladěný dost dotvrda. Samozřejmě oproti Puntu to bude asi lepší, ale i tak, u tak velkého auta bych čekal trochu pohodlíčko. 

. Je to škoda. Ale snad budu spokojen i tak.
 . Je to škoda. Ale snad budu spokojen i tak.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |