DISKUZE - Autoburza Gliwice (PL)

Autoservisy, údržba, náhradní díly, vrakoviště, obchody

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
jirka
Fiaťák
Příspěvky: 115
Registrován: 26 pro 2005, 09:14

DISKUZE - Autoburza Gliwice (PL)

Příspěvek od jirka »

Byli jste už někdo na velké burze v Polsku ve Gliwicích? Jak to tam vypadá?

Dostal jsem doporučení, že tam dostanu sehnat levný chladič klimatizace.
Reklama
 

standor
Fiaťák
Příspěvky: 154
Registrován: 14 srp 2006, 21:30
Bydliště: RYCHVALD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standor »

Jo byl před dvěma roky sem si tam odtud dotáhnul na moje přední nárazník.Je to do 100km od hranic a musíš vyjet VČAS protože jinak budeš jezdit sem a tam a nebudeš mít kde zaparkovat.Je to tam opravdu veliké a celkem rozumně rozdělené.Chladič je polsky "chlodnica" máš tam třeba celý naklaďák chladičů celý nárazníků další ma na zemi všecky možné převodovky apod.6 kvalt na punto tam ,ale tehdy neměli. :cry:
vejvy.f
Fiaťák
Příspěvky: 154
Registrován: 25 dub 2006, 19:26
Bydliště: Ml. Boleslav- Doksy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejvy.f »

Jak často to tam bývá?? A od kolika do kolika hod.?? Asi v sobotu to je, co? :?:
FIAT PUNTO 1,7TD elx
Lancia Kappa Kombi 2.4i 175koní
Paja
Zkušenej Fiaťák
Příspěvky: 293
Registrován: 27 čer 2006, 14:17
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

Taky by mě zajimalo kdy to bývá "datum a cas".Potreboval bych nejaky vecicky na Puntika
standor
Fiaťák
Příspěvky: 154
Registrován: 14 srp 2006, 21:30
Bydliště: RYCHVALD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standor »

Nevím to na 100% ale myslím že to bývá v neděli,zjistím to kolega z práce tam jezdí skoro každý měsíc.Nevím jestli bych ale jel přes půl republiky,viz Mladá boleslav.Já sem tam jel proto,že to mám z domu do 100km,k hranicím 10km.Dejte si do vyhledávače" Gliwice Gielda"to je polsky burza.
jirka
Fiaťák
Příspěvky: 115
Registrován: 26 pro 2005, 09:14

Příspěvek od jirka »

Máte někdo prosím nějaké přesnější informace, kdy to tam bývá o víkendu bych tam kdyžtak skočil, nemám to až zas tak daleko.
cz833648
Začátečník
Příspěvky: 21
Registrován: 28 říj 2005, 15:40
Bydliště: Krnov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cz833648 »

"Gliwicka Giełda Samochodowa otwarta w sobotę i niedziele od godz 6.00 do statniego klienta zapraszamy" - maji otevreno v sobotu i v nedeli od 6.00 a parkovne by melo stat 11zl. v sobotu a 33zl nedele. Kurz cca 1zl = 7-8kc
jirka
Fiaťák
Příspěvky: 115
Registrován: 26 pro 2005, 09:14

Gliwice víkend

Příspěvek od jirka »

Tak jsem se o víkendu, přesněji v sobotu vypravil do Gliwice. Vzal sebou TomToma a vyrazil. Cesta po těch jejich rozbitých cestách celkem utekla, z čech zvyklý aspoň trošku dodržovat limity rychlosti mě po pár kilometrech a pár náznacích poláku přešli :) Přijel jsem kolem 9:00 a že to má být největší autoburza v Evropě, tak tam byli akorát hlídači parkoviště :( Takže jsem se alespoň dověděl, že parkovné stojí 3zl a pádil si to zase domů.

V sobotu burza v Gliwice NENÍ, ikdyž to píšou na webu!!

V neděli mi to nedalo a vyrazil jsem opět :) Když to mám nějakých 80km, proč ne :) A ejhle proti sobotě, jsem už 3km před burzou narazil na kolonu, bylo kolem 9 a asi hodinku jsem popojížděl, než jsem zaparkoval na prvním parkovišti, asi kilásek jsem pak raději došel pěšo. Řeknu Vám, tolik lidí pohromadě jako tam jsem snad nikde neviděl a těch aut, počítám tak na tisíce. Míst na parkování je tam dost, ale trošku trvá se na ně dostat. Vtrhl jsem na burzu, burza má rozměry tak tří fotbalových hřišť a opravdu tam najdete co hledáte. Díly tam vozí v kamionech :) Podle mě by z toho mohli poskládat minimálně tolik aut, kolik tam bylo lidí :) Já se díval po chladiči klimatizace, nakonec jsem sehnal nový o polovinu levněji než stojí u nás. Celkem levné tam jsou i pěkné čiré přední světlomety, cca kolem 2k. Ale co mi opravdu nasadilo ořech to hlavy byla stříška na zadní dveře se světlem za 120zl. Když jsem tedy prošel asi 2/3 burzy(a to jen náhradní díly, pro prodej aut je tam vyhrazen mnohem větší prostor), tak jsem toho měl až až a šel zpátky. Jakmile jsem ale spatřil kolony nehybně stojích aut a opravdu velký zmatek, asi tak 20x větší než bývá před Tescem před Vánoci, tak jsem šel na hambáče. Vydal jsem se zpátky k autu kolem nehybné kolony aut a přemýšlel jak vyjedu z parkoviště. Naštěstí při výjezdu se někdo slitoval a jeden polák mě nechtěně pustil, když mu jeho autíčko chcíplo při rozjezdu :) Ještě jsem mu poděkoval :)

Zde jsem GPS souřadnice, abyste to nemuseli hledat složitě:
18,70748
50,27559 [/u][/i]
Odpovědět

Zpět na „Punto - servis“