kovvalsky píše:co?becker píše:mozem aj ja?
 ze aj ja pridem
  ze aj ja pridemModerátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
kovvalsky píše:co?becker píše:mozem aj ja?
 ze aj ja pridem
  ze aj ja pridemsamozrejmebecker píše:kovvalsky píše:co?becker píše:mozem aj ja?
ze aj ja pridem

... ešte daj vediet aké ubytko chceš
  ... ešte daj vediet aké ubytko chceš 
Matto píše:Romandinho - škoda
becker - už si na zozname... ešte daj vediet aké ubytko chceš
 pod sirakom
  pod sirakom   
ziaden problemfeldino píše:No vychadza to na vikend pred dovolenkou tak by som mal mat volno a rad by som prisiel pozriet ale uz ako byvaly fiatak.
 aj tak sa vratis k fiatu
  aj tak sa vratis k fiatu   

a este o kolkej to zacne?
  a este o kolkej to zacne? a kde sa stretneme?priamo tam alebo niekde mimo a potom pojdeme v kolone?
  a kde sa stretneme?priamo tam alebo niekde mimo a potom pojdeme v kolone?
potom sa kosicani dohodnite a mozte ist spolu a dajte vediet kedy asi dorazite a kade pojdete mohli by ste po ceste zobrat aj BB a okolieIvanhoe píše:Prídem aj ja, už sa tešííííííííím

ludí dalo vedieť čo a ako
  ludí dalo vedieť čo a ako  , na rovinu, čakal som trošku väčší záujem aj aktivitu
  , na rovinu, čakal som trošku väčší záujem aj aktivitu  , dali sme sa s kovvalskym do toho naplno, info o zraze, sme dali aj na autobazar.eu, gpfans.cz, puntotuning.eu, pracuje sa aj na pozvánkach, čakám ako sa vyjadri admin, chceme opäť poslať hromadný mail, ale aj tak začínam mať trochu pochybnosti, či to má vôbec zmysel
 , dali sme sa s kovvalskym do toho naplno, info o zraze, sme dali aj na autobazar.eu, gpfans.cz, puntotuning.eu, pracuje sa aj na pozvánkach, čakám ako sa vyjadri admin, chceme opäť poslať hromadný mail, ale aj tak začínam mať trochu pochybnosti, či to má vôbec zmysel  ... dúfam, že sa to ešte trochu rozbehne
 ... dúfam, že sa to ešte trochu rozbehne 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |