ne ne ty sa tesis len na tu slivovicupepaxx píše:superpáči sa mi odkaz teším sa aj na maníka

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
ne ne ty sa tesis len na tu slivovicupepaxx píše:superpáči sa mi odkaz teším sa aj na maníka

vpohodeBorisRossi píše:Takže chlapi, oficiálne hlásim svoju účasť na zraze, bohužia kvôli prácach na punťasovi sa budem musieť pravdepodobne zúčastniť na Mazde ale snáď prižmúrite oko

ja ho do zrazu stihnem akurat tak umyť asi, peniaze idu všade len nie ku mne tak s tym sa špatne robi
 ja ho do zrazu stihnem akurat tak umyť asi, peniaze idu všade len nie ku mne tak s tym sa špatne robi  

ale som tu regnutý už nejaký ten čas len dlho som tu nebol ..ale našiel som si mail o zraze v Rudne čo mám 20 minút cesty od domu ..bývam v okolí Prievidze takže to nemám až tak ďaleko ... môžem potvrdiť okolie je super ..cesty sú v rámci možností dobré
 ale som tu regnutý už nejaký ten čas len dlho som tu nebol ..ale našiel som si mail o zraze v Rudne čo mám 20 minút cesty od domu ..bývam v okolí Prievidze takže to nemám až tak ďaleko ... môžem potvrdiť okolie je super ..cesty sú v rámci možností dobré  ale prostredie je pecka
 ale prostredie je pecka   takže ak mi do toho nič nepríde tak by som sa určite rád zúčastnil a pokecal o tých naších talianoch
 takže ak mi do toho nič nepríde tak by som sa určite rád zúčastnil a pokecal o tých naších talianoch   hlavne nech nám to počasie vyjde a nech je čo najväčšia účasť a potom si myslím že už to pôjde samo ...takže ak by som mohol nejako v rámci mojich možností a schopností pomôcť tak rád prispejem
 hlavne nech nám to počasie vyjde a nech je čo najväčšia účasť a potom si myslím že už to pôjde samo ...takže ak by som mohol nejako v rámci mojich možností a schopností pomôcť tak rád prispejem  
 milankos512, čo sa týka tej pomoci, som rád , že si ochotný, určite ťa využijeme
 milankos512, čo sa týka tej pomoci, som rád , že si ochotný, určite ťa využijeme  kedže si prakticky domáci, môžeš potom pomôcť napr. s plánovaním spanilej jazdy a teraz ma napadlo
  kedže si prakticky domáci, môžeš potom pomôcť napr. s plánovaním spanilej jazdy a teraz ma napadlo  , náhodou nevieš kde v okolí sa nachádza také malé letisko, alebo niečo také? ... pozeral som totiž fotky z mazda zrazu a boli si niekde v okolí rudna zašprintovať, akorát sa mi nepodarilo zistiť kde
 , náhodou nevieš kde v okolí sa nachádza také malé letisko, alebo niečo také? ... pozeral som totiž fotky z mazda zrazu a boli si niekde v okolí rudna zašprintovať, akorát sa mi nepodarilo zistiť kde 
 ... pepaxx sa ponúkol, že to skúsi vybaviť, tak počkáme, kým dá nejaké info ... potom by sa to všetko spísalo
  ... pepaxx sa ponúkol, že to skúsi vybaviť, tak počkáme, kým dá nejaké info ... potom by sa to všetko spísalo  Skôr sa skúste aj ostatný vyjadriť aký dizajn tričiek by vám vyhovoval, resp. čo na nich chcete/nechcete mať.
  Skôr sa skúste aj ostatný vyjadriť aký dizajn tričiek by vám vyhovoval, resp. čo na nich chcete/nechcete mať.
 , stále mi niekolko ludí, nepotvrdilo o aké ubytovanie má záujem, tak to prosím neodkladajte
 , stále mi niekolko ludí, nepotvrdilo o aké ubytovanie má záujem, tak to prosím neodkladajte  ,  čas sa kráti, nerád by som to riešil týžden pred zrazom
 ,  čas sa kráti, nerád by som to riešil týžden pred zrazom 
niesom si istý no napadlo ma letisko v Dlžíne ...poznám kamaráta čo bol na tom zraze Mázd alebo ako to vyskloňovaťMatto píše:milankos512 cicvor2000- super, chalani, hned si vás idem poznačiťmilankos512, čo sa týka tej pomoci, som rád , že si ochotný, určite ťa využijeme
kedže si prakticky domáci, môžeš potom pomôcť napr. s plánovaním spanilej jazdy a teraz ma napadlo
, náhodou nevieš kde v okolí sa nachádza také malé letisko, alebo niečo také? ... pozeral som totiž fotky z mazda zrazu a boli si niekde v okolí rudna zašprintovať, akorát sa mi nepodarilo zistiť kde
:
 tak sa ho môžem spýtať lebo pokiaľ viem tak v blízkosti Rudna je len to ..aj keď ja to tam na tie smery až tak veľmi nepoznám ale tak v rámci možností poznám
 tak sa ho môžem spýtať lebo pokiaľ viem tak v blízkosti Rudna je len to ..aj keď ja to tam na tie smery až tak veľmi nepoznám ale tak v rámci možností poznám 
 ... skús sa ho teda spýtať, mohli by sme tam spraviť nejaké súťaže, napr. slalom príp. ak by bol záujem šprinty.
  ... skús sa ho teda spýtať, mohli by sme tam spraviť nejaké súťaže, napr. slalom príp. ak by bol záujem šprinty. Dnes idem este roznasat tak uvidime.
 Dnes idem este roznasat tak uvidime. 
 je to kusok od rudna
  je to kusok od rudna| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |