Proč si Punťase prodával? S Mk2 Puntem si moc nepolepšíš a s Golfem Mk2 už určitě ne
 Proč si Punťase prodával? S Mk2 Puntem si moc nepolepšíš a s Golfem Mk2 už určitě ne  
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 Ale do Prahy jezdím pořád a punto na to prostě nebylo ideální, už jen kvůli tomu zpřevodování a převodovku se mi měnit nechtělo. Taky poslední dobou začla opět trochu kvést podlaha atd. Ale jezdilo pořád spolehlivě.
 Ale do Prahy jezdím pořád a punto na to prostě nebylo ideální, už jen kvůli tomu zpřevodování a převodovku se mi měnit nechtělo. Taky poslední dobou začla opět trochu kvést podlaha atd. Ale jezdilo pořád spolehlivě. A já jsem taky tak trochu blázen do těch starších aut.
 A já jsem taky tak trochu blázen do těch starších aut.  

Na delší cesty bych bral jen 1,6 td. Rozpočet mám prozatím do 30, protože si potřebuju nechat nějakou rezervu do školy atd.
 Na delší cesty bych bral jen 1,6 td. Rozpočet mám prozatím do 30, protože si potřebuju nechat nějakou rezervu do školy atd. Na povku zas tolik neušetříš, ale jestli nemáš žádnej bonus, tak to nech napsat třeba na tátu ne
 Na povku zas tolik neušetříš, ale jestli nemáš žádnej bonus, tak to nech napsat třeba na tátu ne  

Těch 20km ti závidim, všechny auta, co se líběj mě, sou na druhý straně republiky
 Těch 20km ti závidim, všechny auta, co se líběj mě, sou na druhý straně republiky   Každopádně ať ti to vyjde
  Každopádně ať ti to vyjde  
 Tohle je snad jediný co se mi docela líbí a je nějak blíž.
 Tohle je snad jediný co se mi docela líbí a je nějak blíž.
 oproti puntu sice z bláta do louže, ale co, jede to pěkně a jelikož větší auto naknec nepotřebuju, tak to zatím postačí
 oproti puntu sice z bláta do louže, ale co, jede to pěkně a jelikož větší auto naknec nepotřebuju, tak to zatím postačí Ani nevím, kde by teď mělo jezdit...
 Ani nevím, kde by teď mělo jezdit... A občas mám doma půjčenou dvojku od babči... teď jsem na ní dělal výfuk a zítra jsou na řadě brzdy
 A občas mám doma půjčenou dvojku od babči... teď jsem na ní dělal výfuk a zítra jsou na řadě brzdy  

To vše bohužel díky neschopnosti Píseckýho Fiat servisu, kdy jim babča několikrát řekla, ať jí tam nalepí folii, ale bylo jí rečeno, že to bude v pohodě a reznout to nezačne...v tu dobu jsem se o auto ještě moc nestaral a nejezdil s ním, jinak by to tam dávno bylo.
 To vše bohužel díky neschopnosti Píseckýho Fiat servisu, kdy jim babča několikrát řekla, ať jí tam nalepí folii, ale bylo jí rečeno, že to bude v pohodě a reznout to nezačne...v tu dobu jsem se o auto ještě moc nestaral a nejezdil s ním, jinak by to tam dávno bylo.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |